Nos a harmadik képen az látható amikor tolom be a 0,15-ös hézagmérőt a vezérműtengely és a szelepemelő tőke(a kupak) közé. A hézag 0,11-0,20mm között megfelelő, ha a 0,15-ös könnyen befér közéjük akkor a hézag kb középértéken van.
A "kupak" alatt addig cserélgetem a hézagoló betéteket amíg ezt az értéket el nem érem.
Az utolsó képeken a "kupak" alatt a szeleprugó teteje és középen a hézagoló betét látszik. A számból látszik a vastagsága, a másik viszont le van köszörülve,ezért nincs rajta a szám. (mikromérővel meg lehet mérni de akkor is menjen az annyjába aki ilyet csinál)
Elárulhatom a többieknek a megoldást Doktor úr?
Fel kell emelni a telefont és a Nagyvas számát kell benyomkodni (megfelelő sorrendben) közölni kell a megfelelő méreteket és 380Ft/db áron elküldik.
Másik lehetőség: elugrok a szervizes sráchoz és adom amit kivettem és ad helyette olyat ami nekem kell (ez az ingyenes változat)
És semmiféle szerszámmal pedig nem buzeráljuk a hézagoló betéteket.
A harmadik lehetőség: ezt inkább nem minősítem.
Én is csak fiatal koromban tanyáltam, manapság óvatos vagyok. Ezzel még nem kanyarodtam keresztben, pedig 250es ETZvel mindennapos volt anno...
Ruhánk se volt, alföldi papucsban meg fürdőgatyában nyomtuk, és sajnálkozva néztük a talpig beöltözött vén faxokat (bár azok akkoriban mind külföldi túrások voltak, itthon az a műfaj még nem ment)
Ilyen reménytelen esetek vannak ezekre nincs gyógymód.
Egy pesti barátom barátja vett érettségire a fiának valami haccázas speedet. A srácnak friss jogsi, annyit ment, amit a vizsgán kellett, robesszal. Átadáskor felült a szalon udvarán, nagygáz, eleje fel, srác hátul le, motor kerítésbe ott is hagyták, mert összetört. Aztán nem tom, mi lett a vége, de asszem, eladták.
A "kupak" alatt addig cserélgetem a hézagoló betéteket amíg ezt az értéket el nem érem.
Az utolsó képeken a "kupak" alatt a szeleprugó teteje és középen a hézagoló betét látszik. A számból látszik a vastagsága, a másik viszont le van köszörülve,ezért nincs rajta a szám. (mikromérővel meg lehet mérni de akkor is menjen az annyjába aki ilyet csinál)
Még egyesek nekiállnak párhuzamot vonni.....
és kétségbeesnek ha nem találnak semmit
Fel kell emelni a telefont és a Nagyvas számát kell benyomkodni (megfelelő sorrendben) közölni kell a megfelelő méreteket és 380Ft/db áron elküldik.
Másik lehetőség: elugrok a szervizes sráchoz és adom amit kivettem és ad helyette olyat ami nekem kell (ez az ingyenes változat)
És semmiféle szerszámmal pedig nem buzeráljuk a hézagoló betéteket.
A harmadik lehetőség: ezt inkább nem minősítem.
csak úgy eszembe jutott
Én is csak fiatal koromban tanyáltam, manapság óvatos vagyok. Ezzel még nem kanyarodtam keresztben, pedig 250es ETZvel mindennapos volt anno...
Ruhánk se volt, alföldi papucsban meg fürdőgatyában nyomtuk, és sajnálkozva néztük a talpig beöltözött vén faxokat
Egy pesti barátom barátja vett érettségire a fiának valami haccázas speedet. A srácnak friss jogsi, annyit ment, amit a vizsgán kellett, robesszal. Átadáskor felült a szalon udvarán, nagygáz, eleje fel, srác hátul le, motor kerítésbe