Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyik kedvenc szineszem
adammal?
Bocs a fülekre gondoltam amire felfogatjuk a lábtartót.
Van a 4db lábtatró csavar azoknak a lengővillától ugyan annyira kell lennie mind a 2 oldalon vagy a balon szűkebb a hely?
Látszik telihold lesz
kabbefaszom, majd akkor postázol, ha neked is ingyen lesz
ne vergődj már ennyit
Ja és tavaszig meg se mozdítom a vasat akkor fel se rakom szólj ha kell majd és akkor visszapostázom.
tudom
Mielőtt még azt hinnéd én voltam szólók el van törve a jobboldalnak a pedálrésze .
Nem mert itt van nekem +2db
Figyelj töki, eladni nem akarom mert ha majd valamikor nekem kellene egy pár akkor egy 20-as is kidobhatnék darabjáért. De egyelőre nincs rájuk szükségem (de már megvan a koncepció hogy fel tudjam tenni az FZ-re).
Szóval kaptál egy csomó időt hogy ha találsz magadnak olcsó pénzért valamit akkor meg tudjad venni. Addig meg tök mindegy hogy az én dobozomban vagy a te gépeden pihen. (hátha még használnád is)
Persze egészen más lesz a leányzó fekvése ha netán erre támasztanád le a gépet, mert akkor keményen bevasalom azt az árat amit a bontóban kérek érte. Remélem az utolsó mondat nem volt túl szigorú.
Van olyan dolog,amit nem lehet meg fizetni,és ezt a tudás néven szokták emlegetni.
Szóval a tudás hatalmat képvisel,de nem akarok elöadást tartani.
A szükség törvényt bont jelzövel,lehetünk urai a helyzetnek,de csak akkor,ha tudjuk mit teszünk,és vállaljuk érte a felelösséget is.
Milyen jó kis oktató munka lett a motorom javítása?
Rajtam kívül sokan tanultak belőle,csak az a baj hogy a tandíjat nekem kellett állnom!
Már csak fél óra és vééégre vége a mai napnak. Másfél hét után újra találkozok asszonykával. legalábbis remélem, hogy mert telihold van
. . .
De akkor tudjam majd hogy mennyi legyen nálam . . .
Használd egészséggel
Eszedbe ne jusson visszaküldeni egyiket sem, majd ha összefutunk valamikor elrendezzük.
Papa felszereltem mind a 2 lábtartót oda vissza cserélgettem és a te cuccoddal a jobb lábam ott van ahol kell lennie égés föld a különbség.
Jöhetnek még képek ám ha vannak!
Megyek. Majd este még leszek.