Figyelj töki, eladni nem akarom mert ha majd valamikor nekem kellene egy pár akkor egy 20-as is kidobhatnék darabjáért. De egyelőre nincs rájuk szükségem (de már megvan a koncepció hogy fel tudjam tenni az FZ-re).
Szóval kaptál egy csomó időt hogy ha találsz magadnak olcsó pénzért valamit akkor meg tudjad venni. Addig meg tök mindegy hogy az én dobozomban vagy a te gépeden pihen. (hátha még használnád is)
Persze egészen más lesz a leányzó fekvése ha netán erre támasztanád le a gépet, mert akkor keményen bevasalom azt az árat amit a bontóban kérek érte. Remélem az utolsó mondat nem volt túl szigorú.
Van olyan dolog,amit nem lehet meg fizetni,és ezt a tudás néven szokták emlegetni.
Szóval a tudás hatalmat képvisel,de nem akarok elöadást tartani.
A szükség törvényt bont jelzövel,lehetünk urai a helyzetnek,de csak akkor,ha tudjuk mit teszünk,és vállaljuk érte a felelösséget is.
ne vergődj már ennyit
Szóval kaptál egy csomó időt hogy ha találsz magadnak olcsó pénzért valamit akkor meg tudjad venni. Addig meg tök mindegy hogy az én dobozomban vagy a te gépeden pihen. (hátha még használnád is)
Persze egészen más lesz a leányzó fekvése ha netán erre támasztanád le a gépet, mert akkor keményen bevasalom azt az árat amit a bontóban kérek érte. Remélem az utolsó mondat nem volt túl szigorú.
Szóval a tudás hatalmat képvisel,de nem akarok elöadást tartani.
A szükség törvényt bont jelzövel,lehetünk urai a helyzetnek,de csak akkor,ha tudjuk mit teszünk,és vállaljuk érte a felelösséget is.
Rajtam kívül sokan tanultak belőle,csak az a baj hogy a tandíjat nekem kellett állnom!
De akkor tudjam majd hogy mennyi legyen nálam
Eszedbe ne jusson visszaküldeni egyiket sem, majd ha összefutunk valamikor elrendezzük.