Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Nem a fejem még a helyén van,legalábbis még egy darabig. Ma megint nagyon gázos napom van,majdnem kivasalt egy nő reggel hazafelé menet. Szerencsém volt. Különben is rengeteg a meló,mert 16 embernek nem tudtak buszt adni,és az Ő járataikat is,nekünk kell megcsinálni. Tehát nincs megállás,csak a nap végén. Nem baj,majd vége lesz,és akkor az nagyon jó lesz. Sziasztok. Este!
Az a kis széles gumi,majd mutat neked érdekes dolgokat a hideg aszfalton,föleg ha még poros vagy vizes is lesz az út.
Száraz aszfalton,jó időben biztos jót tudsz vele motorozni.
Most lehet csak a pénzváltó marad melónak csak, de akkor ilyen 120-130am marad csak, mert nem lesz hétvégi meló, me sok az ember, kevés a hely most. kell csinálnom valami extra bizniszt, mert itt se betegállomány, se szabi.
Flexeltem most 1 kicsit csinálok motortartó állványt és kigyulladt a gatyám . . . .
Ja hát persze a 3 tagu alulétrának szebb profilja van mint mint ennek.
Már rég itt lenne ha megkaptam volna a fizut szegény nitró meg rám vár 2 hete csúsznak a pénzemmel és nem tudok 40e kölcsönkérni most senkitől.
Má csak 1 jó kis ekcup lengővilla kéne, az sokkal szebb. Ez az eredeti olyan, mintha az alamónium létra szárából csinálták volna
a rács
1 kis flexeléssel sikerült beraknom a rácsot.
A gumi meg magáért beszél.
Mester köszönöm a cuccokat pénzt küldöm hét elején.
Itthon sehol vagy csináltatsz vagy kintről. De 20000ft akkor inkább csináltatnék.
Sziasztok yamahások! Egy ilyen kapaszkodót honnan tudnék vásárolni? Nagyon fasza.

http://www.motorbikepartsdirec...
Én is ezt használom!
1900 ért veszem!
Ez túl sűrű, ez a gyári előírás, nemde?
Szassz.

Gyulám megjött köszönöm.
Jó reggel mindenkinek!
Nem építeni akarok a nagymamával.
jatszos motor:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/mz/mz_etz-4165853
mennyé be az adatlapodra, és ott van, hogy ebben az évben mennyi leszel.
hát gondolom nekiállt számolni, hogy 0, 1, 2......
baszki,tegnap jól rámhozta a sárkány a parát kérdeztem, h hány éves is leszek most, azt mondta, h 27 volt egy nehéz negyed órám, aztán rájöttem, h átver, és még nem leszek annyi.
Fordított telósnál ki kell venni az elejét? Nálam csak a gyűrű kiszed, eleje lekalapálva. Minden ott van a gyári helyén csak a gyűrű nincs a horonyba.
az jó.
buziköcsög hideg van.
Semmi extra