Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt!

Mizu? Történt mostanában valami? Egy darabig nem voltam. Mizu van?
Hihetetlen milyen emberek vannak, még egy métert nem ment, de a kölcsön lábtartót mát eltörte....
Nem az enyém kimentettem magam
Hát nem a közeljövőben mivel nagyon szét van kapva majd 1x ha kedvem lesz nekem nem sürgős tavasz messze van még.
Jó reggelt.
Mi van Sanyi levágták a fejed is a hajaddal? Sanyi ébresztő a köd belepi a tájat hahó.
20W-50 Castrol Actevo olajat használok.
na léptem én is
értem, télen én is nagy átvizsgálást tartok, öreg a gép!
még ha a kanyarokban javul kicsit a Fézi, teljesen meg leszek vele elégedve, jó gépek ezek nemhiába!
Jó ár érték arány! én nagyon kellemeset csalódtam benne, pláne ha azt nézem, hogy már lassan 20 éves!
Kivolt az egyik oldali,cseréltem mindkettöt SKF-re.
jó éjt!
miért mi volt velük?
vagy csak biztos ami biztos alapon?
Jó éjszakát!

Köszönöm nem !
Vicces de tényleg igy van,én ahogy levettem a gumit kerékcsapágyat is cseréltem .
ha kell neked ajándékozom az enyémet is! örök darab!
köszi!
Még a héten megcsinálom!
Kíváncsi leszek!
persze!
ezekkel vettem most nyár végefelé és ugy voltam vele még ezt a szezont lenyomom velük aztán kuka!
de mostanra annyit mentem, hogy a hátsó tükör lett , az
elsőt meg nem lehet elkoptatni mert olyan kemény,előbb fog kifeküdni a kerékcsapágy mint hogy elkopjon
Lesz az annyi majd meglátod .Eleje emel,kerék ki(féknyereg is le),telószár kihúz,gyürü-karika ki,vissza minden.Ungefeld cakli-pakli cirka 1óra .
Azokkal ne nagyon forszirozd a kanyarokat ,nekem is Mez4 volt rajta,fos,közel 10éves..
Jó tapadós hegyesebb profilú gumi kell.