Ez nagyon durva!
Ülök itt az íróasztalomnál és egy tájékoztató füzetet olvasok (igazi papír ) de előtte bele-beleolvastam a fórumba is.
Olvasom a tájékoztatót (jobb kezem az egéren) és a lap aljához közeledve elkezdem tekerni az egérkereket de nem scrolloz az istennek sem!
Jó, tudomásul veszem hogy ez még lapozós és olvasok tovább de a lap aljára érve megint csak elkezdtem tekergetni a kereket (de most sem scrolloz)
Ez, amit írsz, kb. 5 éve volt. Ezek a 45nm-es mobil procik eleve ilyennek készülnek, és 1MB L2 van bennük (ennyi pár éve még a P4ben se volt)
Sőt, már dual magos mobil celeron is van.
Amúgy ez 1 HP. nem acer, így nézzétek az árát. Az is teccik, hogy a celeront fikázók 99%-nak fogalma sincs, miben tér el a nem-celerontól
Ez 1 hibátlan korszerű gép (ezen az árszinten) leggyengébb láncszem a VGA vez, meg az OP hiánya, de ha az lenne rajta, mindjárt több lenne hússzal.
A celeron elfogadható kompromisszum notiban, ezek nem játékra valók, másra meg OK.
Jaja! Az enyém is linux-al volt,de a nejem idegenkedett tőle,és 4000ft-ért kapott eredeti xp-t . valami pedagógusi kedvezménnyel. Rögtön be kellet ugratni még 1gb memóriát,mert tolatott a gép 512-vel.
Az enyém egy tök alap noti. T2050 kétmagos,2mb L2,integrált videó,60gb vinyó,1,5gb ram.wlan,....Hát semmi másra nem jó mint netezni,esetleg filmet nézni. Játék felejtős.Mondjuk nekem megfelel,de aki játszani akar,az ne ilyenben gondolkodjon.
Ülök itt az íróasztalomnál és egy tájékoztató füzetet olvasok (igazi papír
Olvasom a tájékoztatót (jobb kezem az egéren) és a lap aljához közeledve elkezdem tekerni az egérkereket de nem scrolloz az istennek sem!
Jó, tudomásul veszem hogy ez még lapozós és olvasok tovább de a lap aljára érve megint csak elkezdtem tekergetni a kereket (de most sem scrolloz)
Sajnos még mindig nem kaptam meg a pénzem de ma a főnök megígérte a héten megkapom
Sőt, már dual magos mobil celeron is van.
Amúgy ez 1 HP. nem acer, így nézzétek az árát. Az is teccik, hogy a celeront fikázók 99%-nak fogalma sincs, miben tér el a nem-celerontól
Ez 1 hibátlan korszerű gép (ezen az árszinten) leggyengébb láncszem a VGA vez, meg az OP hiánya, de ha az lenne rajta, mindjárt több lenne hússzal.
A celeron elfogadható kompromisszum notiban, ezek nem játékra valók, másra meg OK.
Mit gondolsz miért linux van hozzá?
Szerintem az lenne a legkevesebb hogy eredeti winnel vegyen notit.
Ment a pc őrület annakidején