Nem fér el, annyival hosszabb hogy a himbára sem tudom feltenni.
Ezért is egy régebbi hsz.-edre válaszoltam. Abban írtad, hogy volt exup himbád, amiből Csövinek vetted ki a szemet. Erről egy képet tudnál feltenni ha még megvan?
Kiváncsi lennék mi a különbség az genesis és az exup himba között.
Bár azt hiszem nem fogok nagyon belenyúlni mert a genesis himbából van kettő is, és ha ezt kell javítanom az hosszú távon sokkal egyszerűbb mint egy harmadik megoldást működőképessé tenni.
hádefaszom, ki fizessen be többet? tök igaza volt, eddig mindig azoktól vettek el akiknek kevés van, hát most végre amit rég szajkózik mindenki, azoktól, akik betegre keresik magukat míg mások éheznek.. ez a családi adótéma is nagyon okés.. perszepersze, majd ránkhárítják.. talán majd most lesz versenyhelyzet az ügyfelekért, értünk mert biztos lesz aki nem hárítja át a kisker árra, hanem inkább lecsíp a nyereségből (úúúúgyis betegre keresik magukat még úgyis ), és majd oda megyünk vásárolni.
Baxxus, korán kellett kelni, mert viszem a Szukát müszire, már 2x. Elsőre elküldtek, hogy nincs tolatólámpa meg rsz villany, meg törött a búra. Még jó, hogy nem kellett fizetni.
Várjál Adam,most néztem a hírekben,hogy az idióta Orbán különadót vet ki a telefon,az energiaszolgáltatókra,és a kereskedőkre!És mit gondolt,azok mit fognak erre lépni?Megemelik mindennek az árát,telefont,gázt,villanyt,mindent!Tessék,kellett rá szavazni,majd jól elintéz minket!
A lányom volt kb. 6 éves, mire átaludta az éjszakát nem volt semmi baja, csak mindig felébredt, és felzavart minket is (lejött körülnézni, vagy inni, vagy pisilni)
Ezért is egy régebbi hsz.-edre válaszoltam. Abban írtad, hogy volt exup himbád, amiből Csövinek vetted ki a szemet. Erről egy képet tudnál feltenni ha még megvan?
Kiváncsi lennék mi a különbség az genesis és az exup himba között.
Bár azt hiszem nem fogok nagyon belenyúlni mert a genesis himbából van kettő is, és ha ezt kell javítanom az hosszú távon sokkal egyszerűbb mint egy harmadik megoldást működőképessé tenni.