Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv Minden FZR-es Cimborának! Az első reális ár viheti az Fzr-t!
E-mail: lokis5552@freemail.hu
Telefon: 06705834955
http://www.kepesmotor.hu/yamah...

Üdv mindenkinek!
Miért miről?
Bazmeg sokszor én se vágom miről van szó!
Na csak 1 kérdés. Te mint bizt őr dolgozol a váltóba?
Inkább az emailodat olvasnád el.
Emre kivégeztem a játékot . .
Hááááát........ 10/6
Nagyobb hegyvidéki túrákra,jó ha van tartalék erő a mociban.
Föleg,ha kétszeméllyel és 3db teli túradobozzal gurulok több ezer kilométert.
Hidd el kell majd.
Jajj akkor költözz papa jönnek a hamaszos terroristák és elkapnak az araboknak nagy a kapcsolatuk mindenki mindenkinek a rokona és könnyen megtalálnak jönnek a haleffel és nyissz a pöndölödnek.
Ezt Nekem ne mond, most láttam egy videót amiben a kis palesztin puják dobálják kővel az autókat, és az egyiket jól telibe is veri a subaru-s csóka...úgyh most ezekre a cigányokra mérges vagyok kissé
hogy tudod kinőni a 750-est? kimotoroztad? legjobb köridő kakucson meg hringen meg minden? kevés a 750 ccm?
emre.
Mennyire hiányos az 1000-es FZR motorblokk,ami neked van?
Venni akarok egy ezres motorblokkot.
Kezdem kinőni a 750-est.
palesztin menekűlt volt.. a c&a-ból lopott pár ruhát. de megkell fogni az ilyet, mert majd a kocsimat lopja el később, amit fizetgetek.
Ezzel csak óvatosan, haveromnak is jött az idézés meg a 30 cigó, amikor 3-at elvert, az egyiket durván...
Mosvoltakitt a rendőrök, felvették az adataimat, de nembiztos h tanuskodnom kell.
majd jol feljelent,h meg akartad eroszakolni:)
Ha komolyabbat verekszem szokott. de már alig emléxem, mostanság csak játszósat szoktam boxolgatni, max első vérig. nemtom, csak lesz zizegő hála is. (remélem bajom nem lesz belőle)
Amúgy ez ilyen tök alap dolog mikor valaki olvassa, de akivel történik azért az élesbe komoly dolog...amikor nekem jött a 4 kis cigó, Én is bepartam...pedig olvasva ízi..
Fasza vagy!
600-as katalógus otthon lesz, de mire én ma hazaérek addigra valaki biztos linkel majd egyet.
Legalább jattoltak érte, vagy majd kapsz egy baráti vállveregetést?
Mert a végén még lebasznak hogy nem a saját dolgoddal foglalkozol, meg elhagyod a szolgálati helyedet.

Te, a elmész kesztyűzni utána is remeg a kezed?
köszönöm.az enyém 600-as
Neked mennyi képed van
Komolyan körbe irtad a választ.
A tudás legyen veled.