Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na lépek én is!
jó éjt!
jó éjt! megmérem és megírom!
Szia. Aludj jól.
a 900rr -el repultem el a ringen!
imádttam nagyon jó motor!
Mérd meg holnap a kutyacsontodat és ird meg mekkora,kiváncsi vagyok .
Jó éjt mindenkinek
simson,XL250r, zzr400, xjr400, 900rr.
igen kérdeztem,mert érdekel!
a javulást az autósok magatartását a motorosokkal szemben,értettem
arról,hogy milyen állatok kapnak jpgsit, csak anyit hogy kb 2hónapja full szabályossan mentem robogóval, nem kaptam meg az elsöbseget, nem az autóson mult,hogy nem lett baj.
Látod ezért mondtam hogy hagyjuk. Nem hinném hogy a mai járművekkel képtelenség lenne betartani a szabályokat legalább nagyjából.
De legyen elég annyi:én már álltam az út szélén olyan ember mellett aki már nem látott ki a fekete fólia alól. (annak ellenére hogy nem én voltam a hibás,ilyenkor egy kissé átértékelődik a világ)
Milyen motorjaid voltak?
ismerős az érzés!
pár éve szinte dettó így jártam!
hála nem lett komoly!
Durvának nem szántam mert nem ismerlek és nem tudhatom hogy a mindennapokban hogyan motorozol. Én most CSAK kimondottan erre a videódra reagáltam (ha már kérdezted).
Nem általánosítottam azt hogy akkor te is azok közé tartozol mint akiket említettem.(mivel mint ismétlem:nem ismerlek)
Jogom sincs arra hogy megkérdőjelezzem mások vezetési magatartását mert rendőr sem vagyok.
A javulást nem tudom hogy mire érted (magadra, vagy úgy általában) de az én környezetemben (nem itt a fórumon!) kétségbeejtő hogy hányféle állat kapott jogosítványt és még büszke is rá hogy őt még nem kapták el.
Tehát nem rád haragszom.
szerintem sem a mai autók/150ps/. sem a motorok nem a kressztől
szolnak
Csak óvatosan,hideg aszfalt,gumi se nagyon melegszik fel.
Kawa fórumon ddt eldobta:
ddt500
[37475] tegnap 19:41
Nekem a mai nap 2X kezdődött el. Egyszer 7-kor felkeltem az ágyból (ez uncsi), másodszor meg zavartan néztem körbe a Hring ambulanciáján (hol vagyok és ki vagyok?). Aztán elkezdett visszajönni minden. Kezdve a tegnapi szabadedzéssel. Aztán Janival guminyomást állítunk. Mondom neki 2 kört adok gumimelegítésre (volt gumimelegítőm csak a nagy hidegtől fostam), utána 2 éles aztán pihi. Kimegyek boxból 1-2-3 nagyfék, 1-es kanyarban elfordultam 2-3-4 megcibáltam, kicsit bővebbre vettem a féktávot majd a híd után fogta magát és elment az eleje. A motor még függőlegesen állt! A féket visszaengedtem a motor meg elugrott jobbra (hova máshova?). Ki a fűre olyan 120-150 között és már láttam, hogy itt nincs mit tenni. Besatuztam és eldobtam a gépet. Innentől áramszünet az ambulanciáig. Nagyon érdekes élmény volt ahogy percről percre jöttek elő az emlékek. Elsőre olyan szerdára tettem az időt. Jött a mentő bevittek a balesetibe. Kulcscsonttörés. Azt mondták ha akarom megműtik de nem nagyon ment el. Nem akartam. Közben még okádtam pár deci epét.
Ezek után visszamentem a ringre, hogy ne aggódjanak a többiek.
Sikerült megnéznem a videót az esésről. Nagyon durva. Első kerék füstölt, motor jobbra el aztán páff. Vagy 60m pattogtunk a fűbe. A végén rongybaba effekt bejátszott. A motor épp csak elkerült. Volt nagy futkosás.Kb. ennyi.
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat.
van igazad, nem vitatom.
de azért több mint durvának étzem a hozzászolásodat,de tiszteletben
tartom, neked ez a véleményed!
de a helyzet szerintem messze nem ilyen drasztikus ahogy
látod!
sőtt szerinzem ótiási a javiulás!
nem tervezek csak itt egy kissebb kornyekbeli gurulást
Nem kell annak érezned magad,csak tele van a Youtube ilyen videókkal amin a motorosok nyilvánosan szarnak a szabályokra. Előbb-utóbb (már itt van a küszöbön) feltelik a többség és a hatóság fasza ezzel az egésszel és kollektíven fogják büntetni a motorosokat olyan szabályokkal és költségekkel ugyanúgy mint ahogy Nyugat Európában tették. Az meg qrvára nem hiányzik egyikőnknek sem. Gondolom.
tehát érezzem magam binkó baromnak!
értem!
engem kérdezel?
ha igen, akkor időjárás függő!
De tervezek gurulni egyet
Nézd, én is megyek időnként 200 felett ott ahol nincs senki körülöttem. Autópályán kented,ez is rendben van.
De basszus már az elején többször is átmész a záróvonalon, az meg hogy a kanyarodósávból egyenesen átmész a forgalom elől elzárt területen keresztül a kocsik elé,na az kibaszta nálam a biztosítékot. Ráadásul még fel is rakod a Youtube-ra,hadd lássa mindenki hogy milyen fasza gyerekek ülnek a motorokon.
Pont az ilyen húzások miatt basztatnak a forgalom többi résztvevői minket motorosokat,és teljesen jogosan. És ha engem látnak akkor nem tesznek különbséget hogy én nem közlekedem ilyen barom módon,hanem besorolnak a bunkó barmok közé. (aki meg a városi állatkodását szokta felvenni, azt meg simán lelövetném)
értem!
és nagyon köszönöm!
Holnap motorozol?
Kicsi a rugóelöfeszités állitója(az kell neked),nagy a villa tetejét zárja le.
Ábrus,igen instabilabb nagy sebességnél én is azt tapasztalom,de nem veszélyesen,annyi biztos hogy nem hagy elaludni.
köszi a képet!
most már értem!
még azt kérdezném (lehet hülyeség) miért van két hatlapfejű csavar a képen, melyik mi célt szolgál?