aha a Sanyi rendvédelmi szervénél dolgozó utódját akarod ezzel fuvarozgatni mi a következő talin? (Azért nem írtam hogy lányát mert nehogy az üvegest kelljen kihívni hozzátok megint) . .
Akkor el ne add a hengerfejedet,mert most ezerrel el kell tűznöm, majd holnap félríszegen,másnaposan felhívlak.Figyelmeztetlek ha csuklok böfögök,kuruttyolok ,nem a békákkal beszélsz csak kicsit hosszú lett az estém
De nekünk volt 1 élménydús találkozónk. .
Én alig vártam vissza jöhessek dumálni ide. Keresztfiam anyjának mondtam Jaszipapa fiának van 1 pocket bikeja oldalkerékkel. És mondta vegyek 1et neki mert amióta vittem 1 kört a frézivel motorozni akar állandóan. Szóval karácsonyra keresek 1 pocketet. Az apjával meg lebunyózom.
Basszátokmeg a Kawa ZX9R fórumon 50773 h.sz-nál tartanak. Pár hete még több mint 2500-zal le voltunk maradva(és ez a különbség szinte mindig megvolt) most meg már csak háromszáz valamennyi. (ennyi lepcsesszájú vénasszonyt!)
Jó volt az amíg ment csak qrai feri feladta mert nem győzte idővel(meg lusta volt dolgozni)
Egyébként nem tudom megérteni hogy mi a ráknak nyomják ezt a k. fekete hátteret.Kifolyik az ember szeme öt sor után.
Én alig vártam vissza jöhessek dumálni ide. Keresztfiam anyjának mondtam Jaszipapa fiának van 1 pocket bikeja oldalkerékkel. És mondta vegyek 1et neki mert amióta vittem 1 kört a frézivel motorozni akar állandóan. Szóval karácsonyra keresek 1 pocketet. Az apjával meg lebunyózom.
Egyébként nem tudom megérteni hogy mi a ráknak nyomják ezt a k. fekete hátteret.Kifolyik az ember szeme öt sor után.
ezt írtam énis papa.