Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van itt egy bordó ugyanilyen Dunaújvárosban és ha eladnám a Frézit akkor meg is tudnám venni.
Nem. Legközelebb az asszony is jönni akar.(ha nem esik az eső)
Baszki ezen tegnapelőtt ültem a Honda szalonban!
aha a Sanyi rendvédelmi szervénél dolgozó utódját akarod ezzel fuvarozgatni mi a következő talin? (Azért nem írtam hogy lányát mert nehogy az üvegest kelljen kihívni hozzátok megint) . .
.fú és ennyiért. na ezen nem zsibbadnék de nem is tudnék kanyar vadászkodni.
"ne vigyél minket a kísértésbe" Kísértés
Vazze eltüntek a pocketek a pittek vették át a helyüket.
Akkor el ne add a hengerfejedet,mert most ezerrel el kell tűznöm, majd holnap félríszegen,másnaposan felhívlak.Figyelmeztetlek ha csuklok böfögök,kuruttyolok ,nem a békákkal beszélsz csak kicsit hosszú lett az estém
De nekünk volt 1 élménydús találkozónk. .
Én alig vártam vissza jöhessek dumálni ide. Keresztfiam anyjának mondtam Jaszipapa fiának van 1 pocket bikeja oldalkerékkel. És mondta vegyek 1et neki mert amióta vittem 1 kört a frézivel motorozni akar állandóan. Szóval karácsonyra keresek 1 pocketet. Az apjával meg lebunyózom.
Azt hiszem ma farsangot csinálok, feöltözök mondjuk mondjuk mondjuk ő őőőőő őőőő ríszegdisznónak
Baszki ne legyél már ennyire ...... Van egy eladó MZ hengerem a képesen.
Isteni csoda,mert nem tom a számod
Basszátokmeg a Kawa ZX9R fórumon 50773 h.sz-nál tartanak. Pár hete még több mint 2500-zal le voltunk maradva(és ez a különbség szinte mindig megvolt) most meg már csak háromszáz valamennyi. (ennyi lepcsesszájú vénasszonyt!)
Ha valaki találni akar FZR fórumot akkor ennyi az egész.
Láttam nekem is eztetet dobált ki.
Jihá holnap sport nap lesz. hajnal motgp digin és délelőtt supebike eurosporton utolsó futam idén.
Jó volt az amíg ment csak qrai feri feladta mert nem győzte idővel(meg lusta volt dolgozni)
Egyébként nem tudom megérteni hogy mi a ráknak nyomják ezt a k. fekete hátteret.Kifolyik az ember szeme öt sor után.
Vazze 4.30 kor kelés lesz . Ájjájjájj. Moto gp japánból.
kidobott magyar oldalra 1db fzr400atw.hu-t és ezt az oldalt.

ezt írtam énis papa.
Az nélkülünk kiszáradt.
De ez is olyan kakiul néz ki.
na szarok, zuhanyzok, azt megyek dolgozni