Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vigyázz a szádra mert megmondom neki hogy basztál a háztartásra,még a csajok akiket felvittél azok sem teregettek ki.
Ádám csajáról?
Attól függ hogy milyen ruha. Majd akkor derül ki ha kiveszed és nagyjából megszárad.
te kis csajommalfotózkodós
Na mi legyen Macskás kolléga? Kell róla kép? (bár ugyanolyan mint amit linkeltem)
nem volt, amúgy sem, most egy gyors öblítés-centrifuga kombót lőttem, és jónak tűnik
Viszont a kutyát leviheted! (az tud magáról gondoskodni)
Dehogynem:
ÚÚÚÚÚÚÚ annak szaga lesz jó kis savanyú szaga.
Én 1x beraktam a szennyest engedtem rá vizet és mosóport. Gondoltam kimosom ma de elmélyültem a motorszerelés tudományába és elfelejtődött . De 4 nap után jutott eszembe kinyitottam és fú azt a büdöset olyat még nem éreztem a lila pólók elengedték a szint a kék melegítővel vegyülve és áááá leírhatatlan szaga volt. 10x kellett kimosnom hogy a szag csillapodjon 1 kicsit. utána még vagy 15x és fasza lett.
cuki tette be mosni, és a lelkemre kötötte, h teregessem ki
de a mosógépben volt víz is? vagy csak bekészítetted mosásra?
Nálunk vacsorához már csak műanyagtányért kapok,mint az oviban!
A második nap után már büdös, az ötödiken meg már kezd szőrösödni
Tovább nem vizsgáltam a dolgot,de szerintem nemsokál önálló életre is kel és megmozdul
Élőflórás mint a joghurt mi ezzel a baj?
ja, meg összetörtem egy tányért is, de az meglepi lesz.
Látod! Rám ilyet nem is bíznak! Nem nézik ki belőlem az ilyesmit.
cuki, te majom. szted ciki, h egy hétig bennhagytam a mosott ruhát a mosógépben? mikor eszembe jutott, és felhívtam, hát, volt fél perc csönd aztán mikor megkérdezte, h locsoltam e a virágokat, azt kérdetem, h nem csak egy van?
Valaki nem tud a fotókból valamilyen montázst csinyálni,és felrakni a videók közé? Hadd nézegessék,hogy ilyen is van! Sajna én nem értek hozzá.
Basszus! Velem is csak annyit jött,a Sikondai tótól a kemping bejáratáig.
Neked ott a micuka mocika bocika vagy nemtom hogy hívod.