Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja, nem tom mi van az oldallal, a fórumja itt van amit blinkeltem, de nem találo maz odlalt. majd feri megmondja.
Neken elsőre a Google egy sportmotor.hu Yamaha fzr h.sz-t dobott ki.
Hát akkor nem 1 ről beszélünk mert ez alapítva 2010.05.05.
az ezerévenemhozzászolt, az még régen ittenieknek lett csinálva én akkor már ittvoltam.
mondjuk inkább azt hogy egy csiszolatlan gyémánt
És mi lenne ha te hívnál fel?
szarból a japók sem tudnak aranyat gyártani
06 30 harminc nyolcvan hatszázhat
ez a sunyi készülékem ha megfejtetted a rejtvényt csörr meg és visszahíkászlak az igazi számomon
kidobott magyar oldalra 1db fzr400atw.hu-t és ezt az oldalt.
A másikon halott a világ amit az a srác csinált. http://www.yamahafzr.hu/

ezt 1000 éve nem volt hozzászólás.
De ez a mi saját baráti oldalunk lenne .
De ha nem hát nem.
Oké akkor küldd el a címedet E-mailben.
Favágó ember ér? Mert akkor a 8 a tietek
Hát ja. Megcsinálták az FZ-t aztán rájöttek hogy szar lett és megépítették az FZR-t.
Ja és ott lakok ahol 4 0 6 0 b a l a zu j v á ros olyan utca ahogyan a tűz ízzik és Péter a keresztneve. ja és anyi szám amennyi úja van 1 embernek(és ez az ember tegyük fel hogy nem asztalos)
van, feri be is dobta multkor.. asszem ő is csinálta, biztos adna adminjogot
üsd be a keresőbe hogy FZR.
Csak hogy tudd honnét is indult el a dolog!
Bocsánat Emrétől és Kinetictől mert kihagytam az FZ-t. Azt is bele kellene rakni még természetesen.
.ajjajj csinálni kéne 1 saját oldalt magunknak ahová feltehetjük a talis képeket videókat megoszthatjuk a tapasztalatokat és így a külvilági és magyar fzr tulajok is megismernék eme remek összetartó baráti társaságot. És lehet akik nem ismerik ezt az oldalt eljönnének ők is 1-2 talira. mert megtalálnák ami oldalunkat a neten. De csak 1 ötlet
negatív
Nem repesni kell hanem megvenni.
Ja, és kifejezte abbéli sajnálkozását hogy nem hallott előbb erről a társaságról, mert már régóta szeretett volna egy FZR-es találkozón részt venni.
neki meg bontója van?
Ma találkoztam egy nagykanizsai gyerekkel, Kaposváron a Tescó parkolóban.
Invitáltam a fórumunkba, mivel egy 92-es 1000-es exupja van.
Meg van neki FZ750 is darabokban, hátha valakinek kellene egy hengerfej olcsón.
akkor meg ne csinálj úgy, mintha én lennék a szar, hogy nem repesek az örömtől, hogy az számít, ami..