Jól gondoltam hogy az a gyári .
Van egy utolsó darab vadi új kutyicsontim emeléshez ha érdekel,150-es,3ezer ft.postaköltséggel.
Az enyém155-ös+hosszabb az R1telóm,igy kb. annyi mintha 150-es lenne benne,igy sokkal jobban veszi a kanyarokat .
Én 3ér szoktam vállalni a reinstallt, de mindig megfogadom, hogy soha többet.. állandóan bukok rajta, mert elmegy az idő, mire az öreg mocskokra megkeresgélem a drivereket. Ha még menteni is kell pár100 gigát róla (meg aztán vissza), azt külön szoktam szeretni egy délután -- amikor bemondom a hatezret, nyöszörögnek.
Sztem Poti megoldja neked, ő ráér ott bent pötyögni vele.
Ha öreg a gép, nem biztos, hogy látja az új 512-1G RAMokat. Sajna csak próbával lehet eldönteni.
Keress bontóban 256-ost, adják gombokér, az tuti megy, abba a gépbe elég lesz.
Vindózt? Driver persze nincs, úgyhogy 2 óra full szívás ha valaki vállalja 1000ér, akkor az szerelemből csak...
A Linux nem lassul le, az nem vindóz. Törölj pár szart (legyen swap hely), meg nézd meg, mik futnak feleslegesen.
Van egy utolsó darab vadi új kutyicsontim emeléshez ha érdekel,150-es,3ezer ft.postaköltséggel.
Az enyém155-ös+hosszabb az R1telóm,igy kb. annyi mintha 150-es lenne benne,igy sokkal jobban veszi a kanyarokat
Sztem Poti megoldja neked, ő ráér ott bent pötyögni vele.
Keress bontóban 256-ost, adják gombokér, az tuti megy, abba a gépbe elég lesz.
A Linux nem lassul le, az nem vindóz. Törölj pár szart (legyen swap hely), meg nézd meg, mik futnak feleslegesen.
http://youtu.be/ZD9a_xDy1Ds