Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én már alapozó nélkül semmit nem fújok .
valakinek ócsó jó, tft monitor?
Érdekelne!
Ábrus küld el azt a náci baszást nekem pls
Minek vettetek ilyen erős gépet?
Köszi fater
Merj!
Jól gondoltam hogy az a gyári .
Van egy utolsó darab vadi új kutyicsontim emeléshez ha érdekel,150-es,3ezer ft.postaköltséggel.
Az enyém155-ös+hosszabb az R1telóm,igy kb. annyi mintha 150-es lenne benne,igy sokkal jobban veszi a kanyarokat .
motorino Olvastad? Megmértem! Ugy van ahogy írtad! 165mm az enyém is!
Ábrus Isten Éltessen!
PUPUhuli,én ezzel szoktam alapozni .
csak elment a wmd driver vagymiageci, és minden kikapcsolásnál elmegy a hang, és újra kell telepíteni ha hangot akarok.
ja nekem van rajta vagy 2 giga adat
Én 3ér szoktam vállalni a reinstallt, de mindig megfogadom, hogy soha többet.. állandóan bukok rajta, mert elmegy az idő, mire az öreg mocskokra megkeresgélem a drivereket. Ha még menteni is kell pár100 gigát róla (meg aztán vissza), azt külön szoktam szeretni egy délután -- amikor bemondom a hatezret, nyöszörögnek.
Sztem Poti megoldja neked, ő ráér ott bent pötyögni vele.
drivert szedek le én is, csak a vinfpssal nincs se kedvem se időm baszakodni
nincs ebben semmi ciki, 100 ló felett fizess 100lóval 250-el lehet menni
Ha öreg a gép, nem biztos, hogy látja az új 512-1G RAMokat. Sajna csak próbával lehet eldönteni.
Keress bontóban 256-ost, adják gombokér, az tuti megy, abba a gépbe elég lesz.
tök8 az FZ is 77kW
Vindózt? Driver persze nincs, úgyhogy 2 óra full szívás ha valaki vállalja 1000ér, akkor az szerelemből csak...
A Linux nem lassul le, az nem vindóz. Törölj pár szart (legyen swap hely), meg nézd meg, mik futnak feleslegesen.
Hát én húzom köztünk asszem a rövidebbet a 105 kW a papíromban.
Ez hatalmas volt és a közvetítő se kutya.
http://youtu.be/ZD9a_xDy1Ds
Helló úgy látom sikerült úgy okoskodniuk ,hogy valakinek jó legyen de azok nem mi leszünk az biztos
Basszus 1 kicsit kinyúlt a tegnap este,most ébredtem most meg már fél 9 kor nem igazán merek telefonálni