Mivel én még karórát sem hordok nemhogy ékszert, sejted hogy mi a véleményem,de nem lehet kibírni a sok nyafogást meg a sok célzást hogy kinek milyen akármije van (aranytól felfelé minden jó).
Ebből előbb-utóbb ha nem enged az ember akkor vita van,és kék-zöld folt lesz a vége combmagasságban. (az meg nem jó )
Én megértelek barátom én sem költenék 1 huszonakárhány évesre . Autóból is volt már nekem olyan huszonéves és csak vitte a zsét vitte vitte ,,,most meg már nincs sehol sem
Autóból sem gyűrűzgetünk már huszonéveseket
Nagyon jól csomagold be mert a köcsög postások dobálják ám
Főleg ha nehéz is 1 kicsit.És azt is rá kell írni hogy törékeny + azt is hogy a Róbertgidácskáé
Ja és mielőtt elfelejteném: A doboz aljába rejts el 1 tízezrest
És a doboz oldalát meg tömd ki pálcával,ne imbolyogjon benne
látod, nem érted te sem, téged is megfertőztek.. engem nagyon bánt, hogy csak a drága jó.. ha vennék 10-20ezerér, az nem is lenne jó annyira? (tudom, h nem, mert úgyis szeretnek felvágni a barátnőknek )
Aki azt mondja,hogy az ö motorja nem eszik olajat,az vízsgáltassa meg az olaját a motorban. Mert olyan motort még nem találtak fel,ami nem eszi az olajat.
Ebből előbb-utóbb ha nem enged az ember akkor vita van,és kék-zöld folt lesz a vége combmagasságban.
Autóból sem gyűrűzgetünk már huszonéveseket
Főleg ha nehéz is 1 kicsit.És azt is rá kell írni hogy törékeny + azt is hogy a Róbertgidácskáé
Ja és mielőtt elfelejteném: A doboz aljába rejts el 1 tízezrest
És a doboz oldalát meg tömd ki pálcával,ne imbolyogjon benne
Na milyen motor ez?
Jól mondta a lány,te tényleg egy......... áhh!