Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gecire kirááály!
Köszönöm nem tudom mennyi helyem lesz de az első ránézés alapján nem sok a légszűrő miatt.
Mivel én még karórát sem hordok nemhogy ékszert, sejted hogy mi a véleményem,de nem lehet kibírni a sok nyafogást meg a sok célzást hogy kinek milyen akármije van (aranytól felfelé minden jó).
Ebből előbb-utóbb ha nem enged az ember akkor vita van,és kék-zöld folt lesz a vége combmagasságban. (az meg nem jó )
Én megértelek barátom én sem költenék 1 huszonakárhány évesre . Autóból is volt már nekem olyan huszonéves és csak vitte a zsét vitte vitte ,,,most meg már nincs sehol sem
Autóból sem gyűrűzgetünk már huszonéveseket
Olaj teszter,egy csep olajból meg tudható vele,milyen állapotban van az olaj a mociban.
itt meg egy kép, hogy hova kellene tenned a trafókat:
Nem is tudom kitől kaptam 1 alkatrészt úgy be volt csomagolva hogy kb 1 ó tartott míg kibontottam.
Én tudtam mert én raktam fel 1 fz oldalról
Nagyon jól csomagold be mert a köcsög postások dobálják ám
Főleg ha nehéz is 1 kicsit.És azt is rá kell írni hogy törékeny + azt is hogy a Róbertgidácskáé
Ja és mielőtt elfelejteném: A doboz aljába rejts el 1 tízezrest
És a doboz oldalát meg tömd ki pálcával,ne imbolyogjon benne
Szoptatási szünet apáknak. . .
Úgy könnyű hogy emre megmondta!
nem mert ez jamahaefzéhétötven
látod, nem érted te sem, téged is megfertőztek.. engem nagyon bánt, hogy csak a drága jó.. ha vennék 10-20ezerér, az nem is lenne jó annyira? (tudom, h nem, mert úgyis szeretnek felvágni a barátnőknek )
. . . . .
Aki azt mondja,hogy az ö motorja nem eszik olajat,az vízsgáltassa meg az olaját a motorban. Mert olyan motort még nem találtak fel,ami nem eszi az olajat.
Herli!
na ez milyen műszer?
Ma jöttem rá,hogy olyan motor nem létezik,amelyik nem eszik olajat.
Ez szép nagyon.
Na milyen motor ez?
Fűből. 2010-ben. Bazdmeg ennél még a kólás duma is jobb!
Jól mondta a lány,te tényleg egy......... áhh!
Kell kell,jó sok fajta van ebből