Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teljesen be van tekerve.Pedig 65kg vagyok..
egy próbát megér, szerintem fontosabb a biztos kanyarodás, a jóval 200 feletti száguldozást meg remélem sikerül egyre ritkábban ......
Betegesnek tartod?
Tudd, azért nem így közlekedek , csak a videó ........
Az is tény könnyen el szalad velem a ló, de azért az elmúlt pár évben sokat javultam.....
Nekem is elkezdett finoman szitálni 200 felett így hogy magasabb.
De jelzem igy hogy meg van emelve a hátulja,elveszitette a betonstabil egyenesfutását,de nem veszélyes.
Csak azért irom mert a videód alapján téped neki böven 2felett is.
Hagyjuk. Nem vagyunk egyformák.
ez rövid volt!
miért?
igen a villa tetején!
én is gyengének érzem de fékbetét cserénél majd elválik, majd valami jót veszek, meglátom azzal mit tud!
Mármint amelyik a villa tetején van csavar?Fékek közepes,szerintem valami kemény betét van az enyémben mert ekkora tárcsának nagyobbat illene harapni.
Nincs több kérdésem.
Igen!
nincsen esetleg képed a csavar állásáról?
a fékekkel menyire vagy elégedett?
Ez te voltál?
Sajna csak rugóelöfeszitést lehet állitani,fullra be van csavarva.Sürübb olajjal próbálkozom majd mert nagy féknél eléggé gyorsan beszalad.
ez igaz
bár én mielott megvettem rosszabbra számítottam
hholnap megmérem!
az eleje neked hogyan van állítva?
235kg tankolva,legalább nem pattog el az úton
Én nagyon megszerettem!
Igaz 15 éves koromban is a kedvenc motorom volt :)
hát motorikussan tényleg a kort meghazuttoló gépek :)
persze lehetne picit soványabb .....
ha még sikerül valahogyan a futóművet, hogy kezesebb legyen ........
Igen lyukközép.
Öreg FZR nem vén FZR!
Rendesen kikormoltad .
nem 100% holnap megmérem!
lyukközepet kell mérnem?
nem vettem ki csak beszerelve próbáltam mérmi, és nem is biztos, hogy jól emlxem!
Szia Tomi!Bizti 150mm-es a kutyacsontod?Az enyémben(91' exup1000)165ös volt,szerintem ez a gyári méretü.Én is kanyarogni szeretek ezért 155ösre cseréltem+hátsó telóm(R1) hosszabb 17mm-el.Igy már jobban fordul .
Még 9óra meló