Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mi van ikrek vagytok? Még a csajotok is egyforma....
Hogy nekünk mennyire.....
Na már melóban. szal a goldwing a supercub mellett a világ egyikhanemalegjobb motorja, ez tény.
Szóval Te is öregszel
Különben értem, megértem a véleményed.
Szinte várom hogy alkalmam legyen megváltoztatni az enyémet.
A fejidom tetejéből kéne 1 kicsit lefaragni meg a merevítőt is.
JAjj Ábrus te mindig nagy dilemmát okozol nekem hogy lehetne akkor megoldani hogy maradjon minden és túrakormányt kapjon. . .
Ez így szép ahogy van,gyári állapotban!
Raktam fel a fotóalbumba képeket a gépemről. . .
Messze van!
A szörnyűt arra értettem hogy én ugyanígy gondoltam és acélkeményen tiltakoztam az ellen hogy ez is egy motor.
-Nem,ez nagyképű arcoskodás 50 feletti lóvés papáknak! Karácsonyfa! Giccses izé!
Aztán a próbakörön (kb 30-40 km) kaptam olyan pofont Hondáéktól hogy helyreállt az értelem a fejemben.
-Ez egy Istenkirály gép! Elnézést kérek,én voltam a tudatlan hülye.
Igen én aztán tudom mi az azonosság a nyereg és a motor ülés között.
Na de Sanyi nem félsz Ádám haragjától.
Tévedés, nem gondolom szörnyűnek.
Csak ez nem motor, hanem egy egy nyomon haladó, közepes tárolókapacitású karácsonyfa. Talán még masszázs is van az ülésben.
Szerintem ha a motor egy kicsit is kényelmesebb mint lóháton a nyereg, akkor ott már valami nem stimmel, mert elveszik belőle valami vadság.
De nem kötözködök amíg nem próbálok ki én is egyet
Hm. Van nekem egy egy ilyen is amiben diszkréten elhúzódnak a sötétbe.
Én is ilyen szörnyűnek gondoltam a helyzetet,egészen addig amíg nem mentem egy 1,5-össel. (meggondoltam magam: KELL! miért nem jár mindenki ilyennel? )
Na ez már azért nem.
Egyébként szívem szerint az 1,5-ösre ülnék fel de az nekem (még) drága.
A Honda Highway bezárt Dunaújvárosban és ott volt kirakva.( zárás előtti napon mentem hiénázni nyári kesztyűt és ruhát féláron)
Ott volt a tulaja is,akkor mondta hogy el kell vinnie mer bezár a bolt,3920e-ért volt kirakva de 3,5M-ért vihető.
(nem vettem meg) megérdeklődtem hogy milyen egy ekkora kanapéval együtt élni,erre megtudtam hogy voltak Horvátországban és Olaszországban, a többiek már álltak-ültek-feküdtek a motoron,míg ezen csak mosolyogni kellett.
Na ne Sanyi te is.
Kb 2 hónapja az m3ason a szőnyi útnál jártunk kocsival. Jött 1 bordó goldving 1800gl 3 kerekű és 1 vörös hajú csaj vezette fú de baba volt mind a2 . Ugyan ilyen volt mint ez.
link
Ez már azért túlzás
Az 1200-as GL még elmegy, de akinek ilyen kell az üljön kocsiba
Hú! Bocs,de sztem még ezt nem is láttad!