A szörnyűt arra értettem hogy én ugyanígy gondoltam és acélkeményen tiltakoztam az ellen hogy ez is egy motor.
-Nem,ez nagyképű arcoskodás 50 feletti lóvés papáknak! Karácsonyfa! Giccses izé!
Aztán a próbakörön (kb 30-40 km) kaptam olyan pofont Hondáéktól hogy helyreállt az értelem a fejemben.
-Ez egy Istenkirály gép! Elnézést kérek,én voltam a tudatlan hülye.
Tévedés, nem gondolom szörnyűnek.
Csak ez nem motor, hanem egy egy nyomon haladó, közepes tárolókapacitású karácsonyfa. Talán még masszázs is van az ülésben.
Szerintem ha a motor egy kicsit is kényelmesebb mint lóháton a nyereg, akkor ott már valami nem stimmel, mert elveszik belőle valami vadság.
De nem kötözködök amíg nem próbálok ki én is egyet
Én is ilyen szörnyűnek gondoltam a helyzetet,egészen addig amíg nem mentem egy 1,5-össel. (meggondoltam magam: KELL! miért nem jár mindenki ilyennel? )
A Honda Highway bezárt Dunaújvárosban és ott volt kirakva.( zárás előtti napon mentem hiénázni nyári kesztyűt és ruhát féláron)
Ott volt a tulaja is,akkor mondta hogy el kell vinnie mer bezár a bolt,3920e-ért volt kirakva de 3,5M-ért vihető.
(nem vettem meg) megérdeklődtem hogy milyen egy ekkora kanapéval együtt élni,erre megtudtam hogy voltak Horvátországban és Olaszországban, a többiek már álltak-ültek-feküdtek a motoron,míg ezen csak mosolyogni kellett.
Kb 2 hónapja az m3ason a szőnyi útnál jártunk kocsival. Jött 1 bordó goldving 1800gl 3 kerekű és 1 vörös hajú csaj vezette fú de baba volt mind a2 . Ugyan ilyen volt mint ez. link
Különben értem, megértem a véleményed.
Szinte várom hogy alkalmam legyen megváltoztatni az enyémet.
-Nem,ez nagyképű arcoskodás 50 feletti lóvés papáknak! Karácsonyfa! Giccses izé!
Aztán a próbakörön (kb 30-40 km) kaptam olyan pofont Hondáéktól hogy helyreállt az értelem a fejemben.
-Ez egy Istenkirály gép! Elnézést kérek,én voltam a tudatlan hülye.
Csak ez nem motor, hanem egy egy nyomon haladó, közepes tárolókapacitású karácsonyfa. Talán még masszázs is van az ülésben.
Szerintem ha a motor egy kicsit is kényelmesebb mint lóháton a nyereg, akkor ott már valami nem stimmel, mert elveszik belőle valami vadság.
De nem kötözködök amíg nem próbálok ki én is egyet
Egyébként szívem szerint az 1,5-ösre ülnék fel de az nekem (még) drága.
Ott volt a tulaja is,akkor mondta hogy el kell vinnie mer bezár a bolt,3920e-ért volt kirakva de 3,5M-ért vihető.
(nem vettem meg) megérdeklődtem hogy milyen egy ekkora kanapéval együtt élni,erre megtudtam hogy voltak Horvátországban és Olaszországban, a többiek már álltak-ültek-feküdtek a motoron,míg ezen csak mosolyogni kellett.
link
Az 1200-as GL még elmegy, de akinek ilyen kell az üljön kocsiba