Sanyikám azzal már elkéstél már az iwiw megvolt. Sajnos népliget felé 2 okból sem megyek 1 ott a készenléti központja 2 van az a csapat akinek nem mondjuk ki a nevét. De aranyos a lányod csak 1 kicsit szabad pórázon van.
Iwiw-en megtalálod a lányomat! Vagy a Népligethez közel lakik. Asszem tudod hol van.
Egyébként most ment vissza,és azt üzeni Nektek,nagyon aranyos,jó fej társaság jött össze,és nagyon jól érezte Magát Veletek! Ábrusnak meg külön azt üzeni,hogy nagyon nagy élmény volt Vele együtt motorozni! ÁBRUS! Remélem elolvasod Te is!
Gondolkodtam,hogy a barátommal megfényesítjük a gépet tavaszra,de sajnálnám még átfesteni,elég gyári,és okés állapotban van. Inkább bevásárolok a festés árából,tehát sztem tavaszra az enyém ugyanígy fog kinézni mint most.
Nem szeretem az olasz motorokat,van két barátomnak is. Egy 1098-as Ducatti,és egy f@szom tudja milyen, de SBK felírat mindenhol rajta van,és egy kalap pénz volt. Van mindig mind a kettővel valami,pedig az 1098-ba alig 5000km futott. Igaz még garis, ingyen javítós.
Egyébként most ment vissza,és azt üzeni Nektek,nagyon aranyos,jó fej társaság jött össze,és nagyon jól érezte Magát Veletek! Ábrusnak meg külön azt üzeni,hogy nagyon nagy élmény volt Vele együtt motorozni! ÁBRUS! Remélem elolvasod Te is!
http://youtu.be/Dys1_TuUmI4
Fordítva vettük be a gyógyszert
link
link2