Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jövőre velem motorozik akkor már lesz jogsim és örülnék ha engem ölelgetne 1 kicsit . .
Ez így van jól,már felnőtt ember.
Aha ha megkérhetlek érdeklődd meg nekem.
Sanyikám azzal már elkéstél már az iwiw megvolt. Sajnos népliget felé 2 okból sem megyek 1 ott a készenléti központja 2 van az a csapat akinek nem mondjuk ki a nevét. De aranyos a lányod csak 1 kicsit szabad pórázon van.
Videókról valami hír?
Tényleg! Akkor kérdezzem meg a féktakarókat?
aa, nekem nem is üzent semmit?
Iwiw-en megtalálod a lányomat! Vagy a Népligethez közel lakik. Asszem tudod hol van.
Egyébként most ment vissza,és azt üzeni Nektek,nagyon aranyos,jó fej társaság jött össze,és nagyon jól érezte Magát Veletek! Ábrusnak meg külön azt üzeni,hogy nagyon nagy élmény volt Vele együtt motorozni! ÁBRUS! Remélem elolvasod Te is!
Nem Sanyi veled nincs baj csak annyi nem intézed az apósdolgokat . A meccset nézem és még nem ébredtem fel a sokkból.
Na megyek én is fel a nagyfaluba, Epica koncert
Ez tecc. Pályázni jól lehetne vele... biztos van vagy 120 kg.
Mi a szégyen és gyalázat? Rosszat mondtam?
Gondolkodtam,hogy a barátommal megfényesítjük a gépet tavaszra,de sajnálnám még átfesteni,elég gyári,és okés állapotban van. Inkább bevásárolok a festés árából,tehát sztem tavaszra az enyém ugyanígy fog kinézni mint most.
szégyen gyalázat. . . . .
Voltam futni,ma már erőlködés nélkül ment a hegyen 13km! Elkezdett javulni a lábam,bár még fájdogál,de majd elmúlik.
Először én is
Fordítva vettük be a gyógyszert
nem, inkább boxolni voltam
Ja én tanktáskát olvastam de miért?
Papa én nem tanktáskát hanem nyeregtáskát linkeltem legutóbb.
link

link2
Na sikerült bringázni ? Tegnap írtad hogy akarsz menni!
Nem szeretem az olasz motorokat,van két barátomnak is. Egy 1098-as Ducatti,és egy f@szom tudja milyen, de SBK felírat mindenhol rajta van,és egy kalap pénz volt. Van mindig mind a kettővel valami,pedig az 1098-ba alig 5000km futott. Igaz még garis, ingyen javítós.
ja karácsonykor is botrány akciók szoktak lenni
Táska lesz a télen 10-15 között is, ne kapkodd el a vásárlást