Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs elfelejtve,lista már leadva.
Itt elég sűrűn rámolják ki a pénzváltókat,és a benzinkutakat. Másfél hete pl. a rendörségtől kb 200m-re lévő Shell-t rámolták ki éjjel. Csak az a szerencsétlen 30000ft kivételével elszórta a csencselt pénzt. Nem tudom megfogták-e,nagy a csönd róla.
Sziasztok!
Jó, de nem mindenki keres olyan bitangjól, h fél millái legyenek csak úgy kp-ban. :) pláne ha a kocsit is rendbeteszem (ugyeee jó olcsón vidéken, khm..), fogalmam nincs mikor lesz egyben elég lóvém.
Igen,ez így is van! Amikor mentem fel a mociért Dunaújvárosba,akkor én is ülhettem az Ábrus mociján,de én csak állóhelyben mertem.
akkor ezt a hsz-t most elmentem
jó lesz még valamire az az érzésem
Lurdyban kaszínóban őrködöm.. nagy buli.. de legalább van pénz. 100x inkább itt lennék 7köznap is, mint az utcán 10órát állva a pénzváltóban. csak itt nincs annyi nap.
Ez nem igaz.
Én Ballószögön is és itt is odaadtam volna szívesen bárkinek kipróbálni de senki sem szólt hogy szeretné.
Nem szabad hitelre venni semmit,mert mocskosul beszopik az ember! Nem szabad egy motorra,vagy autóra keresni hosszú éveken keresztül. Inkább legyen régi.
Sanyi, ne viccelj, ez komoly dolog
Ha PUPU fele annyit ült volna biciklin mint Te, azt se érezné ha dörzspapírral törölné ki a fenekét
Na jó nem megyek gyorsan. Azért mentem már 150-nel a frézivel!
Hát igen, egy modern sportmotorral lehet igazán MOTOROZNI. tökéletes fékek, futómű, váz, blokkok.. a legjobb lenne behitelezni egy 2-3 éves sportgépet, de az csak álom most.
Mert látta hogy nem bírsz az élménnyel, meg amúgy se vagy 110 kg b közepes állat!
Sztem nem kényelmetlen a kis kormány,ha egyedül megyek nem állok meg egy 200km-es úton. Amikor a kicsit hoztam haza,akkor Bp-7-es út,Balaton északi part,délin vissza Siófokig,Dombóvár,Pécs útvonalon 1X álltam meg,akkor is azért,mert szomjas voltam.
Bezzeg nekem anno nem engedted volna, hogy kipróbáljam. Pedig nekem papírom vn róla.
Venne van, hogy A, meghogy B, meghogy ÁBRUSYAMAHONDA.
Ez az új kat.
mit melózol?
Akkor most szurkoljunk hogy éjfélig halj meg, mert így nem szenvedsz annyit?
Vaze meghalok reggelig
Fakír! Amúgy meg hol akarod te rángatni a gázt?
Csak annyit mondtam hogy szép. De ott mentél előttem,láttam hogy lógatod a lábad és minden bajod van. És még meg is értem. (előző este akartam is mondani ha vasárnap nem eset volna az eső akkor mondtam volna hogy próbáld ki az enyémet is)
Én egy R1-est szeretnék kipróbálni,már szinte legendákat zengenek róluk. Azt mesélték,hogy nagyon durván mennek,és ha lerántja az ember a gázt,6000 felett 20cm-ert nyúlik a karja. Állítólag félelmetes jószág. Nekem a sportgépek jönnek be.
Na jó éjszakát pupákok hajnalba kelek 4:30 motogp.
Tényleg olyan érzés volt,hogyha félretettem hogy most egy vén sznob buzinak néznek (és irigyelnek) akkor egy meglepően könnyen vezethető, hiperkényelmes és kimondottan dinamikus(a behemót bálna kinézet ellenére mocskosul erős és marhára gyorsul) gép.
Suhanni vele az úton pedig valami hihetetlen,leírhatatlan élmény.
Visszaülve a Frézire mindenféle illegális gondolat járt a fejemben hetekig,mire kopni kezdett az akkor kapott sokk.(tisztára olyan volt mint egy Lada meg az S Merci esete,ekkora fülest kaptam legutóbb a BMW-től is)
Tényleg azt kívánom mindenkinek hogy tegye félre az előítéleteit és (ha teheti) próbáljon ki egy ilyet.