Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap lesz egy hete,hogy be sem volt indítva a vas. Nézegettem mit is csinálgassak rajta,de nagy meló nincs. Az ülést fogom áthúzatni,meg ilyen apró dolgokat gondoltam még. Viszont kell venni kesztyűt,és szeretnék egy tanktáskát is. Asszem Pupu linkelt be olyan olyan Cordura túratáskát 20 körül. Ha ezeket be tudnám szerezni tavaszra,akkor zsíííír lenne. Ja,és persze az esőruha.
Na lefúrtam a villahidat.
A filmes őröknek van ilyen felvezetést is vállalnak és mentem 1 ilyennel volt rendőrmotorok volt és aktív rendőrmotorosokkal. Fú de kényelmes de nem az ülés miatt zsibbadok hanem a bal lábtartóm feljebb van 1cm és hátra is 1centivel. Nem találom az oldalukat ahol fel vannak sorakoztatva a gépek.
ez a duki mono blokkja, jól lekapták az álló hengert , and pf korsz, abimota sem maradt ki
ja, tegnap este néztem
zsír lehet az is jó motor, ha nem nagyon gatya
a supermono. oké. http://www.supermononewsletter...
http://www.supermono.de/
a ducati csinált is egyet, simán lekapta egyik hengert az L2-ről, állítólag haamrosan lehet majd egy mostanit kapni, valamikor látam képen http://en.wikipedia.org/wiki/D... 8ez a régi gy.k.)
csinálnak supermono-t úgy, h krosszvázba beledobnak speed elsű futóművet, hátsóba meg rövidebb rugóstagot, ezeket kitben is megveheted, így van krossz és pályagéped is egyszerre, szeretik a DR 800 BIG blokkját is beépíteni, meg a 660as motori minarelli blokkot (XT660, derbi mullachén, pegaso, etc..), a yamaha meg gyártott is supermono-t SZR660 néven (ja télleg ez is az a blokk), volt még gyáriban a gilera saturno 600-ban meg talán 350-ben, szeretik a mito vázakat, meg rs-eket az építők, meg mennek nagyn az egyedi csővázak is. Ha pályázni akarsz, akkor egy 125ös vázba kell belevágni egy brutál blokkot, aztán adni neki, ha meg utcára akkor nálunk is mindig hírdetnek pár SZR-t, meeeg talán saturno- is, bár azt inkább mobile.de-n láttam, aaaz nagyon tetszene
körlámpás FZR ez meg trapézlámpás FZR és mind a kettő 91-es...
ezen milyen fotelok vannak PUPU segge biztos nem zsibbadna el.
Cbr 1000 f, szerintem a műszakija lejárt, az elmúlt 3 évben szerintem nem mentek vele 1000 km-ert. Egy közös ismerősünk szólt, hogy eladó a moci. Úgy emlékszem 91-es. 250 az ára.
Faxt, akkor vót új
Sos, persze, amiről dumáltunk, ha emléxel még, vagy az üveg pzsgő system cleart csinált?
az a sisak már 15 éve is cserés volt
sos?
ahogy nézem lehet rendelni 13.000 dodó a sima sport
S.O.S gépekről van valami anyagod, vagy link? Alig találni... pedig bajnoksága is van.
A plekóm nekem is kapott 1 kavicsot odafele, nagyot szólt, de nem aggasztott, úgyis cserés már. A sisakkal 1ütt.
ó barátom, az új norton commando-t már 6-8 éve láttam képen, egy amcsi pasas vette meg a norton márkanevet, összerakták ezt a modern futóműves motort, archaikus formájú blokkal, aztán nem nagyon volt rá lé. Volt még asszem de már angliában norton nemesis-nevű projekt, azzal sem lett semmi
Hát papa siralmas a játékunk a qrva fradi meg nyert 3-0 tegnap
ezek nagyon szép csövek a múltkor találtam valahol 1 angol oldalon ugyan ilyeneket a frézire és közel 50000ftra jött ki.
link
Sztem eklektikus. Az első teló jelenkori GP tech, a közepétől hátra meg 60-70-es évek. Azé kéne (persze csak ha Ádám nem stopolta le )
Ne temessük még csak most kezdődött. Az 1 ember akire építették a támadó játékukat az már kuka
Amikor mentem Sikondára a bukómnak nekirepült valami, a festék le is jött kicsit. Azt hogy mi volt nem láttam, mert oldalról a felső harmadában érte a sisakot.

Szarban a haza, vezet a ZTE
mennyiér miféle? nemmintha most lenne kp, de most úgysem visznek el semmit
A Margit körúton haladt egy motoros szombat reggel, amikor egy galamb nekirepült. A motoros, miközben a madarat próbálta elhessegetni, oszlopnak ütközött. Súlyos sérüléseibe a helyszínen belehalt - tájékoztatta Csillag Melinda, a BRFK sajtóügyeletese az MTI-t.

ez nagyon morbid.