Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem Nyugdíjas mamáé volt aki nem is tud motorozni, tehát egész életét egy klimatizált garázsban töltötte, csak havi egyszer át lett polírozva! Az vele a probléma, hogy még a gyári gumik vannak rajt és el vannak öregedve, ja meg az aksi is kuka!
Na ezért ennyi az ára!
Ja, és tudjátok hogy Ábrus szerezte nekem,és ez még emeli az értékét az én szememben. Ő is azt mondta róla,rendben van nagyon.
Tudod hogy a világ minden kincséért sem válnék meg a gépemtől! R1 ide,R1 oda,az enyém nagyon jó gép,és nekem bőven sok is. Mint mondottam,már egyszer sikerült 150-nel is mennem vele. Nekem már nem lesz másik motorom,erre kell vigyáznom.
Hát biztos nem túrázásra volt ítélve.
Kérdés,mennyi kilométert futott ez az R1-es,és milyen körülmények között futotta azt a távot?
Sanyi hülyít itt minket eladta a frézit suttyomba és ezt vette meg csak felcsigáz minket.
Nem tudom mennyi lehet benne,de ki tudja mit rejt a szép külső? Nem ismerem a gazdáját. Tény,hogy nem drága.
Nem rossz ár!
De azért látni kéne élőben!
Vagy nagyon kell a pénz, vagy valami sántít!
El se hinném, ha előzőleg nem te linkeled be
No, jól van Sanyi, áruld el mennyi jutalékot kapsz ha eladod?

Km mennyi van benne?
Mennyiért lehet elhozni?
ábrus. Szolgálati közlemény!
25000-km intenzív motorozás után eltünik a szívószelep hézag,a kompresszió meg csökken e-miatt lényegesen.
Nahát! Azt hittem drágábbak!
R1
Nézek 1 filmet kaja közbe az a neve pancser police hát alig bírok enni úgy röhögök.
Látom megint fejedbe szállt a meleg tejecske. Menj 1 elvonóra.
2 az a tíz
Jó oké,csak furcsa volt hogy nem sokallsz érte egy tizest.
Az olyan mint az enyém azt arra értettem nincs átbuherálva yahondára és nincs benne exup villa mint a Zsoltinak. Az enyém a dob kivételével eredeti anyagokból van csak a fényezése 1 kicsit viseletes.
Macskás haverom sem józanodott ki még teljesen mert nem hívott.
Jó akkor holnap nyomatom. Ár jó?
"ami olyan mint az enyém"
De akkor is kell mert nem biztos hogy lesz donorgép
Jó,csak közben emrével valami leendő donorgép idomairól volt szó.
Mi olyan vicces . . miért nincs igazam?
Naná 1x már megbeszéltük vagy nem?