Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt Sanyikám. Nap? Akkora köd van a tökömig nem látok.
Az öreg Dr 100 volt egy hete

Esetleg egy klasszikus? gsx
Jó reggelt hétalvók! Mindjárt kezdődik a Tánc! Pupu! Kelj fel,hasadra süt a nap!
Már megint a buli végére értem ide.
Én azért jövök!
Ok, akkor holnap megtisztítom a gyertyákat és meglátjuk hogy csere vagy csak valami rohadék cucc rájuk rakódott.
Fater azt mondta hogy ez valami szenesedett cucc ami elhúzza a szikrát középről a szélére, ő tanácsolta hogy tűvel menjek körbe a porcelán körül, és bejött.
De azért "Köszi Fater" matricát még nem ragasztok rá...
Simán.
Ezek a disznók kényesek a normális szikrára és a jól feltöltött penge állapotú akksira.(ha nem teker eléggé az önindító már akkor is basznak beindulni,ez főleg az öreg Kawáknál volt divat de a Frézik is hajlamosak rá)
Szuper! De mazsolám nem jön,csak én megyek. Megy anyámékkal Keszthelyre rokonokhoz,meg Hévízre fürödni péntek-szombaton.(lehet több esze van mint nekem? )
Ok, nem is próbálkozom.
És szerinted ez a gyertya "félreszikra" lehet a hiba oka, hogy nem indult?
Ezt én is szívesen elmondanám magamról.
Bele. És ne akard kiszedni.
Basszátokmeg kicsit kiteszem a lábam és tessék:nem győzöm visszaolvasni.
aham, gyanítottam... Jó rejtélyt, én mára már túl vagyok a rejtélyemen...
Mentem Rejtélyt nézni.
nem?
Nem az öntött. Legalább is az 1000 igen.
Lesz itt motor Ádám. Az adagolósnak van egy 1800 intrudere. Most van benne 3000km. Szerinted 280000 adná?
Ja, és még az érdekelne, hogy a trafókba bele van öntve gyertyakábel? Vagy az is cserélhető valahogy? Igaz hogy a multiméter nem mutatott hibát, de ha már szétkapom, azt is cserélném..
Az nem megy.
Persze, kábel tuti hogy jó, a pipákról nem vagyok meggyőződve hogy 100%-ok, de azt inkább veszek majd, annak a típusa érdekelne NGK-ból ha tudná valaki
Amúgy szikra van, csak ilyen össze-vissza ezért gyanakszom gyertya halálra..
Köszi, De Sanyit idézve nem az én érdemem.
Pipát levetted? Kábelt nézted? Engem az sz@patott oxidált volt.