Jó gyertya van benne, mármint típusilag: CR9EIX , csak sajna lehet hogy a minősége gyenge, vateráról vettem de átnéztem és nem tűnt hamisnak. Szerelőm szerint is eredeti és most mégis 3500után behalt valamiért... Ha nem lesz jobb a tisztítástól akkor kidobom őket és veszek valamelyik boltból akik garit is adnak rá.
Sziasztok,
úgy néz ki megvan a hiba, genya gyertya össze-vissza szikrázott.
Nem csak a kép szerinti 1. helyen, normálisan a két elektródánál húzott át a szikra hanem a 2es szerint is átugrott a mentes részhez.
Kb. 6 órát baszkódtam vele, már az összes elektronikai cuccot kimértem a manual szerint, szépen sorban, semmi hiba.. Benzinpumpát is megnéztem az is nyom mint állat.
Ezután tértem rá megint a gyertyára, mondom ez így nem jó, piszkálás, pucolás tűvel és már csak normálisan adott szikrát..
Nah utána indítani próbáltam, semmi. torkokba kis benya, beröffent aztán vissza a tank, benzinpumpa a benzinhídra visszaköt és láss csodát, megy.
Szóval valami rárakódott a gyertyára ami miatt össze-vissza adott szikrát.
Holnap veszek 80mikronos homokot és megpróbálom le homokfújni a gyertyákat, mivel olvastam hogy a smirglizés nem tesz neki jót, és inkább szemcseszórással tisztítsuk. Remélem attól megjavul, mert nem akarok újat venni most valahogy.
Pipákat is átnéztem, hát a két középső valami ragasztószalaggal volt körbetekerve, az sem igazán tetszik, valószínű veszek helyettük NGK-kat, esetleg valaki tudja melyik típus kell ebbe?
Én is elköszönök, nagyon hosszú volt a mai nap és nagyon fárasztó, 4:45-kor keltem és azóta megyek, úgyhogy további szép estét, holnap to be continue...
Jó estét a tökösöknek és a töketleneknek is. Üdv az új tagnak. Most értem haza, elég hideg lett így estére motoron...Zsólti, én mentem ma a Szentendrein 2 felé...
De nem untatlak. Eddigi benyomás a motorról?
Akkor én nyertem. Vagy nem
úgy néz ki megvan a hiba, genya gyertya össze-vissza szikrázott.
Nem csak a kép szerinti 1. helyen, normálisan a két elektródánál húzott át a szikra hanem a 2es szerint is átugrott a mentes részhez.
Kb. 6 órát baszkódtam vele, már az összes elektronikai cuccot kimértem a manual szerint, szépen sorban, semmi hiba.. Benzinpumpát is megnéztem az is nyom mint állat.
Ezután tértem rá megint a gyertyára, mondom ez így nem jó, piszkálás, pucolás tűvel és már csak normálisan adott szikrát..
Nah utána indítani próbáltam, semmi. torkokba kis benya, beröffent
Szóval valami rárakódott a gyertyára ami miatt össze-vissza adott szikrát.
Holnap veszek 80mikronos homokot és megpróbálom le homokfújni a gyertyákat, mivel olvastam hogy a smirglizés nem tesz neki jót, és inkább szemcseszórással tisztítsuk. Remélem attól megjavul, mert nem akarok újat venni most valahogy.
Pipákat is átnéztem, hát a két középső valami ragasztószalaggal volt körbetekerve, az sem igazán tetszik, valószínű veszek helyettük NGK-kat, esetleg valaki tudja melyik típus kell ebbe?
Lányod milyen idős? 1
majd amikor én is beírhatom, h "lenyomtam 200 km-t a mocival"
Én idén nem voltam Sirokon- (Szilvásváradon leragadtunk), Kunmadárra meg tavaly jutottam el
Jó éjt skacok.
Jó éjt angyalka