Nekem ne is mond, ezek a "nagy" legények mind mind azt hiszik, hogy gyorsabb a haccázasuk, vagy az ezredesük az Én drágámnál...olyan aranyosak. Ugyan a mostani talin sajnos megint nem derül ki, hogy ki a jobb sofőr - mert hát mint tudjuk nem a méret, hanem a technika számít - mert Frézeus most megint rakoncátlankodik és nagyon sok pénzre vágyik...Én meg elhatároztam, hogy nem fenntartatom a szar állapotot, hanem akkor minden csere, legyen egy életre új motor. (Bár láttam egyik nap is egy eladó Suzuki GSF 1200 N-t, hát nyami volt)
nem a méret a lééényeg, ebben itt ezen a fórumon, mint egyke jányka, csak én vagyok kompetens, szóval kőbe is véshetjük
...vagy "vas"-ba ha úgy jobban tetszik
Igen-igen láttam. Akartam mondani, ha már Óbudán jártál akkor találkozhattunk volna, de most elég nagy melóba vagyunk... 11 órán át öntöző árkot ástam, úgy, hogy átlagba 10 cm víz állt a területen...faja volt... Én folyamatosan látok FZR-eket és egyik motor sem fórumról való. Múltkor láttam egy sárga rendszámosat is. Meg a Peugot Fábián-hoz közel áll egy 1000 genesis külföldi rendszámmal...
Estét. Hú zsoltibácsi ez kibaszott durva 1 vidi. Legalább olyan mázlija volt a srácnak mint Nekem külföldön! Poti nem csaj, kesztyűt ne hozzatok le, puszta kézzel mellétek ütök, már attól bekékültök...már a SZELÉTŐL!
Üdv az új tagunknak! Örülök, hogy van még 1 600 ccm alatti FZR-es a fórumon Szép a gépsárkányod.
Faluhelyen vazee?
Ha egykerekezve hajtasz át rajta, bukó nélkül, akkorse basznak meg, mee katona vagy, és tűzoltó.
Ezzel a kombóval csak villantani kell a plecsnit.
Mútkor haverral mentünk kocsival. Csak lasított a stop táblánál.
Felrakta a műszerfalra a jelvényét, jött a jard, és lámcsak:
Legközelebb legyen figyelmesebb, viszlát. pénzügyőr a cimbi.
Zsóti, én elindulnék 10-11-ig max, akkor van a legjobb idő. Pécsett benéznék 1 régi haverhoz is, meg ha sok idő lesz, sógoromhoz is pár percre.
De majd dumálunk még addig.
http://excsajok.net/
Enyém, a fórumtársaknak jár egy kis kedvezmény...
nem a méret a lééényeg, ebben itt ezen a fórumon, mint egyke jányka, csak én vagyok kompetens, szóval kőbe is véshetjük
...vagy "vas"-ba ha úgy jobban tetszik
Üdv az új tagunknak!
amit Jaszi csinál meg
na mentem szunyálni.
Cakát!
Jogkövető és jogtisztelő állampolgár vagyok
Ha egykerekezve hajtasz át rajta, bukó nélkül, akkorse basznak meg, mee katona vagy, és tűzoltó.
Ezzel a kombóval csak villantani kell a plecsnit.
Mútkor haverral mentünk kocsival. Csak lasított a stop táblánál.
Felrakta a műszerfalra a jelvényét, jött a jard, és lámcsak:
Legközelebb legyen figyelmesebb, viszlát. pénzügyőr a cimbi.
De majd dumálunk még addig.
Én is néztem időjárás-jelentéseket, és arra a megállapításra jutottam, hogy faxtuggya
Asszem befejezem mára
http://youtu.be/LLsxna2nrHQ
A pálinka főzésnél értelme is van.
Kitagadlak vazee.
Úgyis találtam a közelben egy másik FZR-es fórumtársat. He-he.