Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, akkor én viszem tündérkét. boxkesztyűtis, viszek, akinek van, hozzon! ott valahova kitudunk menni sörér? szállítójármű lesz.. :)
Ajjaj Ábrus erősre itta magát szentkirályi ásványvízzel.
Jobb lesz az idő ha mindenki ezen faszkodik? Csak kérdem. A csávó meg felejtse már el ezeket a hülyeségeket. Akkor megyünk be amikor odaérünk és akkor jövünk el amikor a kedvünk úgy tartja...nem egy 5 csillagos szállodába megyünk, csak egy "fos" pihenőhelyre. Úgy pörgeti a szabályokat mintha legalább a Hilton-ba készülnénk...

Azért a kesztyűmet és a bukómat elviszem, meg plusz pénzt, hátha valakinek lesz kedve furikáztatni...
Köszönöm szelíd motoros
Csomag feladva,a címemre küldheted a pénzt,de adhatok számlaszámot is.Külön csomagoltam akkufeszmérőt,kompressziómérőt és a menetes illesztőket.
Baxxák meg, de nem baj, vettem a bűrruhára impregnáló sprét, cipőre valót, tuti anyagnak néz ki
Bemenni a kertbe csak be lehet, hamarabb, mint 15 óra.. ha genyáznak, beküldjük Potit, hogy üsse szét őket, mi meg felsorakozunk a kapuban motorral
Lepakolni biztos le lehet, ki kell használnunk minden percet, amikor jó idő van, és lehet csavarogni. Meg bevásárolni is kell, igaz.
3napos esőt ígérnek hétvégére
És a második feléről nem szólnak semmit? Akkor van tali nem az első felében.
"Jó hír, hogy a jövő héttől már sokkal kellemesebb lesz az időjárás, az OMSZ szerint a hajnali pára, köd feloszlása után túlnyomóan napos idő lesz, és csapadék sem valószínű. Ugyanezt írja a koponyeg.hu, a lap szerint a jövő hét első fele sok-sok napsütést, kellemes kora őszi - vénasszonyok nyara jellegű - időt ígér. "
Pesszimista
Szakadó esőben?
Nem. Vasárnap vasárnap van.
Vasárnap melózol.? Ja meg xxl-es kell ugye? A másik ami 1600 ft az csak köpeny. Kicsit benéztem.
Érdemes. Sok látnivaló van. Meg legalább bevásárolnak a vacsihoz.
Ja. Biztonságosabb az biztos.
Érdemes?
"11.) Bungalót és vendégház szobát 15 óra után lehet elfoglalni, és a távozás napján legkésőbb 11 óráig kell elhagyni.

14.) Gépjárművel való be- és kihajtás, valamint a kempingen belüli motoros közlekedés csak 7-12 és 15-22 óra között megengedett. Éjjel 22 és 07 óra között, valamint a déli pihenőidőben a gépjármű forgalom szünetel."