Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akár az is
Ja, most tőttöm a Motorrevü egész idei évfolyamát, pdf-ben, aki savalja érte az ezrest lapszámonként, annak oda tom adni talin ingyen
Ez nagyon nagy volt a nagy beugráló nálunk volt.
http://youtu.be/5WsYovW4940
cbr
50 te, 50 asszony. Már egál is.
50 körül
ez piros csak szar kép.
Most már én vagyok veled malac ja bocs mlas
Valami suzi ha jól látom és amit lábtartón körbetekerve szétba**nak.
Most akkó mijafax van? ki kivel van? Melyik az a bunkó lila motoros, aki itt osztani szokta az észt , és melyik a másik?
Ne terheljétek má az idegrendszeremet ilyen bonyolult dolgokkal...

Számítógépes bűnözés, account lopás, síma szopatás - ilyenek léteznek.
Már folyamatban van 1 ismerős a testőr kiképzőknél nagyon nagy koponya azt hívtam előbb és megnézi a bejövő hívásokat amik nem voltak azonosíthatók a mai nap. Az 1ik a köcsög volt aki keresztbe tett. Annyit mondott most már egálba vagyunk. A másik 2 ről nem mondok inkább semmit.
Ezmiez?
Tőlem is eltűntél. iwiről. Megkeressük?
Zsoti a béka
én meg asszem lecserélem az FZ-t csak ne ilyen randa bordó színe lenne.
Ádám robesz van 100é. 2005 még folytott.
kössz az infót!
Ma olyan szép trapézlámpás ezredest exupot láttam Őrmezőn piros fehér és a hangja csodálatos volt. .
Hajrá.
Hajrá! Merem ajánlani. Nekem nagyon bejön a gépezet. Igaz eddig csak 350km-t pakoltam bele de nagyon jól veszi a kanyarokat. Nincs tömve vele az utca ennek ellenére jó az alkatrészellátás.
sztem a legjobb résszinti 10w40
A szintetikus helyett jobb az ásványi 10w40 vagy 10w50?
olaj is lehet nem belevaló, esélyesebb hogy simán kopott azt kész
Jó estét mindenkinek! Lenne egy kérdésem. Mit tehetek akkor ha a mocimon csúszik a kuplung. Elég Szétkapni és megtisztítani a lamellákat? Előre is köszönöm a válaszokat! Fzr 600-ról van szó.