Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Figyusz! Csörgettek,aztán elétek megyek. Összebeszéltek,és összeszeditek Zsoltit,Ábrust,meg aki arrafelé lakik,azt jól van.
Na felrakom googli örtöt és megfigyelem
Jó hegyes dombos kanyargós?
És milyen pályán!
Nekem 8 merre megyünk te vezetsz.
Gondolom reggel felmálházunk, faterral Fótón a pékségnél koccanok vagy a shell kúton és hajrá de majd eldönti mikor akar indulni mert ez időjárástól is függ milyen tempót tudunk menni 130 utazóval
A goglieart Siófok felé Fótról 221KM és 3ó 6perc
Szekszárd-Bonyhád-Komló igen rövidebb
Akkor viszont,Szekszárdnál lefelé a pályáról,és megyek elétek. Lehet előbb is érkezni mint 15 óra.
jaja. akkor csakis M6 mer újváros felé van Ábrus meg a Zsoltiék is gondolom ott kelnek át a dunán.
Ha pályán akartok jönni,akkor Szekszárdnál gyertek le róla,mert levisz benneteket Mohács ,Boly,és egy nagy vargabetűt ír le vissza Pécsre. Jó az a Siófok ,Dombóvár,Sásd,Magyarszék,Sikonda pálya.
csak merre 1xübb pécsre vagy siófok felé
Megyek elől,ne rinyálj.
Még pár emberkét össze kéne szedni és konvojba menni.
Clark ádám térről csak 213+25fót=238km és ez M6on.
sikondát is arra viszi pestről 213 ra hozza azt is. M6 vagy M7 siófók felé?
Szabin vagyok pénteken,előtte szóltok és elétek megyek!
7300 Komló - Sikonda, Fürdő utca 8.
Telefon: (72) 481-981, (20) 991-3209
De te leszel a felvezető én csak a sereg hajtó szerepét vállalom.
Már nézem az útvonalat meg Ádámék is jönnek kocsival de nemtudom mikor indulnak gondolom Újpestről jönnek.
7300 Komló-Sikonda, Fürdő utca 8
Budapest 200 km (Budapest - Siófok - Dombóvár - Sásd - Magyarszék - Sikonda) így megyünk vagy Pécsre le és onnan fel vissza?
http://www.utvonalterv.hu/ 268 ra hozza ki így de kerülővel ezt pesten keresztűl kb 220 ra jön ki de ha m6 ról lemegyünk van valami jó kis kanyargós szakasz pécsig.
PUPU ,mi mehetünk eggyütt.
Jaja nekem is kéne.
Juteszembe,Leírnád a Sikondai pontos címet mégegyszer,a GPS miatt,hogy megtaláljam a kampinget.
Sanya,ha Sikondán adom a lét ,az OKÉ?