Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az más. A bigbike projecttel mi van,befagyott?
ja, nrm motor HELYETT, hanem mellett. csajomnak is jó lenne, ketten hazsnálnánk melóbajárni. 50 körül kéne, azt összedobjuk akár most is.
Nyomi. Csak 400-tól.
Hát ez meg ki a tököm?
Húzzál innen köcsög mert szét lesz ütve a fejed! Bepróbálkozol itt de ultrás barátunk szólt hogy verjünk szét ha idetolod a pofád te féreg! Takarodjál baromarcú!
robesz?
Már nem mentem alukálni ha tudok. jó éjt sakcok
Én még vagyok
ég veled
Jó éjt papa
Nem lesz semmi gáz! Jó éjt mindenkinek!
erre céloztam
csak ne legyenek 8 napon túl gyógyuló következményei
Inkább nem is feszegetem a dolgokat nehogy kidőljön a fa amit alattam vágnak.
A motort ma nem tudtam kipróbálni mert későn értem vissza talán holnap ha az idő is engedi.
ciki. de akinek ez annyira fontos, hogy most itt háború, meg ellenségeskedés.. nagy gyerekek.
Gondoltam a mlas-nak lesz valami okos ötlete.
Jól van töki, szerintem nem kell itt részletezned a dolgokat.
Keress egy okos embert akivel rendbe teszed a gépedet, meg beszélj a cimboráiddal. Tegnap is szurkoltam a liláknak, most neked kívánok egy kalappal......
Szerintem innét amúgy sem tudunk okosságot mondani.
Előfordult 1 párszor hogy indokolatlanul belassult a gépem este de azt hittem vírus vagy az időjárás mert itt micro net van.
A gépen bizonyos részek meg vannak osztva a központi irodával, lehet azon keresztül jött be nem tudom nem értek hozzá. De holnap szólok hozzanak 1 céges gépet mert amit kapok most azt nem teszem zsebre az biztos.
Először úgy vettem észre hogy valami nem stimmel hogy itt hagytam a gépet torrentezni, msn nem vagyok gépnél re állítva. Ismerős csajnál voltam és az én nevembe írtak rá mikor ott voltam. Akkor indult a szarkavarás. Jött 1 rendszergizda haverom lepucolta a gépet ilyen kémprogramot meg a fenetudja mit talált rajta. Utána 1 ideig jó volt és kb 1 hete szóltak hogy szarba vagyok mert minek beszélek olyan dolgokról amiről nem lett volna szabad nyilvános fórumon. Én lestem és hápogtam mint hal a vízbe. Akkor letiltattam és tegnap este megint azon a fórumon. De a tag törölte magát a regisztrációból de a fórum hozzászólás maradt fradistáknak ugatott az én rám utaló adatokkal és olyan mondatokkal amiket még régebben ill msn en váltottam másokkal. És most nagyon fosok nem is a fradistáktól hanem a saját brigádtársaimtól akikkel nem haveri kapcsolat van hanem feltétlen bizalom. Mert ha valakire kikiálltják bűnös akkor nehezebb bebizonyítani az ellenkezőjét. Nekem a lelkiiseretem tiszta de semmit nem érek vele. Ill annyi a bűnöm hogy nem osztottam meg velük hogy elkerülhető legyen 1 nagy balhé kirobbanása a fradi és az Újpestiek között.
asszony aszonta vegyünk közösen robogót. nézegettünk 50 körül.
Gyere vazze! Majd lesz valahogy!
Személyesen nem férnek hozzá. Kintről törtek be és van tűzfalam a win7 gyárija. abba 3 játék ls a torrentek vannak engedélyezve.
nem használsz tűzfalat, vagy személyesen nyúlt hozzá valaki?
Miért nem hét elején rakta fel a felnit.
jó ok de sajnos kifogytam a keretből. Fizuval elkezdtek szivatni kitalálták a héten hogy most már nem hetente hanem havonta kapom szal itt vagyok 20e ftal egész hónapra. . A talira majd kölcsönkérek ha nem lesz jobb ötletem