Hát ez meg ki a tököm?
Húzzál innen köcsög mert szét lesz ütve a fejed! Bepróbálkozol itt de ultrás barátunk szólt hogy verjünk szét ha idetolod a pofád te féreg! Takarodjál baromarcú!
Inkább nem is feszegetem a dolgokat nehogy kidőljön a fa amit alattam vágnak.
A motort ma nem tudtam kipróbálni mert későn értem vissza talán holnap ha az idő is engedi.
Jól van töki, szerintem nem kell itt részletezned a dolgokat.
Keress egy okos embert akivel rendbe teszed a gépedet, meg beszélj a cimboráiddal. Tegnap is szurkoltam a liláknak, most neked kívánok egy kalappal......
Szerintem innét amúgy sem tudunk okosságot mondani.
A gépen bizonyos részek meg vannak osztva a központi irodával, lehet azon keresztül jött be nem tudom nem értek hozzá. De holnap szólok hozzanak 1 céges gépet mert amit kapok most azt nem teszem zsebre az biztos.
Először úgy vettem észre hogy valami nem stimmel hogy itt hagytam a gépet torrentezni, msn nem vagyok gépnél re állítva. Ismerős csajnál voltam és az én nevembe írtak rá mikor ott voltam. Akkor indult a szarkavarás. Jött 1 rendszergizda haverom lepucolta a gépet ilyen kémprogramot meg a fenetudja mit talált rajta. Utána 1 ideig jó volt és kb 1 hete szóltak hogy szarba vagyok mert minek beszélek olyan dolgokról amiről nem lett volna szabad nyilvános fórumon. Én lestem és hápogtam mint hal a vízbe. Akkor letiltattam és tegnap este megint azon a fórumon. De a tag törölte magát a regisztrációból de a fórum hozzászólás maradt fradistáknak ugatott az én rám utaló adatokkal és olyan mondatokkal amiket még régebben ill msn en váltottam másokkal. És most nagyon fosok nem is a fradistáktól hanem a saját brigádtársaimtól akikkel nem haveri kapcsolat van hanem feltétlen bizalom. Mert ha valakire kikiálltják bűnös akkor nehezebb bebizonyítani az ellenkezőjét. Nekem a lelkiiseretem tiszta de semmit nem érek vele. Ill annyi a bűnöm hogy nem osztottam meg velük hogy elkerülhető legyen 1 nagy balhé kirobbanása a fradi és az Újpestiek között.
jó ok de sajnos kifogytam a keretből. Fizuval elkezdtek szivatni kitalálták a héten hogy most már nem hetente hanem havonta kapom szal itt vagyok 20e ftal egész hónapra. . A talira majd kölcsönkérek ha nem lesz jobb ötletem
Húzzál innen köcsög mert szét lesz ütve a fejed!
csak ne legyenek 8 napon túl gyógyuló következményei
A motort ma nem tudtam kipróbálni mert későn értem vissza talán holnap ha az idő is engedi.
Keress egy okos embert akivel rendbe teszed a gépedet, meg beszélj a cimboráiddal. Tegnap is szurkoltam a liláknak, most neked kívánok egy kalappal......
Szerintem innét amúgy sem tudunk okosságot mondani.