Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó kis gép az a FZR,lehet hogy visszasírnád egy idő után. A BMW biztos nem megy így,és fogyaszt is rendesen. Alkatrész sem olcsóbb hozzá.
Nem mindenáron kell (mert nincs is meg rá a minden ár) csak időnként megkeresnek vele kapcsolatban egy jó ajánlattal.(de Frét beszámíttatni nem akarom,szarul érezném magam ha utána látnám hogy más hirdeti)
Ja! Még a végén nem tudja mi az elég,és hopp! Kész a baj.
Már akkor is nagyon szemeztél vele! Azért a Te géped is sztem van ilyen,kár lenne érte.
Ádámnak túl nagy ez a motor. Nem szabad egyből 250-ről ekkorát lépni
Igen még mindig itt van de hirdetésben már nem látom fent.
Viszont EZ:http://www.hasznaltauto.hu/motor/bmw/bmw_k1100tl-3771949
még mindig ott van (egy hete kockablokkos Service Manualt túrok,hogy megtaláljam az indokot amiért NEM fogom megvenni)
de nemsokáig
nem most értem gép elé.
Alszik mindenki?
Az enyém nagyon zsííír lett, mondjuk vásárlás után,szervíz. Tokkal,vonóval kb 130+ fényezés 35,ment rá, aki megveszi csak motorozni kell vele. Itt van a kicsike. A használtautón árulják még.
Megjött a gatyám,és már a szabónál van. 17 cm kell bevenni a derekából.
Felejtsd el! Min. 600-as! Ha a 250E-es vételár után ráköltesz még 400E-t akár két évig is használhatod.
Egy forma1-es autó 19e-et forog percenként. 1 motor: max 2-3 verseny. Namost ez a motor is annyit forog. Ergo nem túl tartós. Ha számolod azt, mennyi idősek ezek a vasak, lehet következtetni, hogy 10 motorból 9,5 szét van hajtva.
Van itt a fórumon olyan ember, aki hajtja, és jó, és szép és imádja. Van aki pedig csak szív vele mióta megvan, és most sem megy, és már van benne plusz 300 rongy.
Sziasztok!

Mi a véleményetek az FZR 250-ről?

Mennyire kiforrott darab, már ha annak nevezhető?

Melyek a gyakori hibái (pl. főtengely, ami 360 E Ft.- bele)?

Végezetül, érdemes-e ilyen típust vásárolni (állítólag nevetségesen alacsony fentartási költségei stb. végett)?

Várom a válaszokat!

Előre is köszönöm!

Üdv!
Reggelt!
Áh, dehogyis. Régen volt az már.
Tegnap eltüntettem a vashulladékot az udvarról. 16 pénz jött belőle. Nem is olyan rossz.
Nameg kiderült, hogy a döglött kocsiaksit is átveszik, és még pénzt is adnak érte.
Jó reggelt,mi van,még mindenki alszik?
Hát jó.
Ha mindenki lefeküdt aludni vagy tvzni akkor megyek és szétlövök egy halom zombit.(most majd megtanulják)
Na mi van mindenki offline ba van? .
Na akkor joccakát megyek ágyikóból megnézem a meccset mert ez fantasztikus volt. .
6-0 istenem de gyönyörű. . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Ünnepel az egész város leszopott a leszopott a ferencváros. Csak 1 6-0 kaptak. . Meg a központba a pofájukra 4kor . . . .
Na vagyok urak.
Nem,elhúzódik az esztergályosmunka miatt,mert felülre távtartók kellenek alul is variálni kell.Sajnos autóbaleset történt az esztergályosom(aki egyébként a szomszédom)családjában,életveszélyes,még bizonytalan hogy túléli-e az illetö.
Az eredeti rugóstag eladó,hibátlanul müködik annyi hogy a rugóról nagyobb felületen levan pattogva a festék.