Lehet, nem voltál kitartó, a jószág azt hitte, ez még csak az előjáték, utána akart elvennivaló királyjánnyá változni, de ezt már elqrtad
Maracc királyság nélkül.
Ez kis péz, a Te alakodra meg úgyse fox kapni... ha nagyon bő, kicsit lobogni fog, én is kicsit víkony vagyok az enyémbe, tapasztalat. De még mindig jobb, mintha szűk lenne, vagy rövid.
Beszéltem a bőrruhás emberrel, 3 ezerért rám szabja a derekát. A tulaj odaadja 11000ft-ért, tök jó fej volt. A combja jó bő marad, de nem divatbemutatóra lesz.
Százezer éve kezdő jogsival, és a családdal elindultunk nagymuterékhoz. Anyám ült mellettem, és neki eszébe jutott, hogy majd Ő mesél egy viccet:
Hogy hívják a süket nyulat?
Na:
HÉÉJJJJ NYÚÚÚLLL! (ordítva mint a sakál)
Erre én ugyan megijedtem, de lélekjelenlétemmel belepillantottam a belső tükörbe, és konstatáltam hátul minden okéé, és azzal a lendülettel beleáltam 80-nál a fékbe....
Azóta nem mesél viccet vezetés közbe. Sőt igazából megse mukkan.
Pedig ennek má 10 éve.
Autószerelő srác venni akart magának autót elhívott h ő megnézi a motort,én meg a kasznit.
Hideg volt, fagyott,+szélvihar+sötét
Város végén piros lámpa,utánna start lehet menni 90-el,indultunk is,
Jobb lábam bedugva mélyen a müszerfal alá,és ahogy gyorsult a kocsi,már indulástól kezdve egyenletesen gyorsuló tempóban rugdosom a kasznit(sarkam a padlón,nehogy gyanút fogjon)
Kop-kop-kop-kop
---Észreveszi,lassít,
én is egyenletesen lassítom a kopogást
--Kesztyűtartó nyílik zseblámpa ki kiszáll,nézeget,rángatja a kereket,visszaűl
indulunk :ugyanezt csinálom,megint kiszáll,aláfekszik,rángatja a futóművet
---visszaűl
és nem birom tovább kipukkadok a röhögéstől
És ha igen eladó az eredeti exup gátló?