Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sikerült belepakolni?
És ha igen eladó az eredeti exup gátló?
Hát a hossza jó,ha csizmát húzok. A cipőhöz hülyén néz ki,és a gumis alja miatt rövid is lenne.
Lehet, nem voltál kitartó, a jószág azt hitte, ez még csak az előjáték, utána akart elvennivaló királyjánnyá változni, de ezt már elqrtad
Maracc királyság nélkül.
Ez kis péz, a Te alakodra meg úgyse fox kapni... ha nagyon bő, kicsit lobogni fog, én is kicsit víkony vagyok az enyémbe, tapasztalat. De még mindig jobb, mintha szűk lenne, vagy rövid.
Beszéltem a bőrruhás emberrel, 3 ezerért rám szabja a derekát. A tulaj odaadja 11000ft-ért, tök jó fej volt. A combja jó bő marad, de nem divatbemutatóra lesz.
De, de nem történt semmi. Csak az asszony nézet furán.
Nem smároltad le? sose lehet tudni....
leveli brekk
Mondjuk amit én néztem az régebbi forma volt, és az is 87-es. Szerintem akkor ez fiatalabb lehet....
Dolgoztunk ma, és ezt találtam.
A képet nézve sima a henger, gondolom akkor ez vizes.
Milyen vizet? Nem lég-olaj hűtésű? FZR előtt olyat akartam venni, az levegős volt.
értem
mondjuk nekem bejön ez a stílus
Nem, mert melegíti a vizet. de néztem.
te meg ilyen kawát hirdetsz?

Ádám még nem akarta megvenni?
Degecen, Debrecen, nincs olyan nagy különbség.
Mondják is neki sokszor helytelenül, hogy Degeci....

Százezer éve kezdő jogsival, és a családdal elindultunk nagymuterékhoz. Anyám ült mellettem, és neki eszébe jutott, hogy majd Ő mesél egy viccet:
Hogy hívják a süket nyulat?
Na:
HÉÉJJJJ NYÚÚÚLLL! (ordítva mint a sakál)
Erre én ugyan megijedtem, de lélekjelenlétemmel belepillantottam a belső tükörbe, és konstatáltam hátul minden okéé, és azzal a lendülettel beleáltam 80-nál a fékbe....
Azóta nem mesél viccet vezetés közbe. Sőt igazából megse mukkan.
Pedig ennek má 10 éve.
Te biztos Degecen születtél....
Van még 1 hasonló eset ezt eljátszhatod bárkivel:

Autószerelő srác venni akart magának autót elhívott h ő megnézi a motort,én meg a kasznit.
Hideg volt, fagyott,+szélvihar+sötét

Város végén piros lámpa,utánna start lehet menni 90-el,indultunk is,

Jobb lábam bedugva mélyen a müszerfal alá,és ahogy gyorsult a kocsi,már indulástól kezdve egyenletesen gyorsuló tempóban rugdosom a kasznit(sarkam a padlón,nehogy gyanút fogjon)
Kop-kop-kop-kop
---Észreveszi,lassít,
én is egyenletesen lassítom a kopogást

--Kesztyűtartó nyílik zseblámpa ki kiszáll,nézeget,rángatja a kereket,visszaűl
indulunk :ugyanezt csinálom,megint kiszáll,aláfekszik,rángatja a futóművet
---visszaűl
és nem birom tovább kipukkadok a röhögéstől
Nehéz?
Legalább nem fúj el a szél.