Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tetszik,
Ezek a régebbi R1-ek még egész motorozhatóak voltak
Nem tudod mennyi km van benne?
Ez itt van nálunk.
R1
Most nézem iwire se tudok belépni.
Na szasztok. Más fórumokon az én nevembe vagy személyes adataimmal, jellemzőimmel kutyulja a szart 1 illető akivel régebben összezördültem. Keresztes hadjáratot indított ellenem, olyan szinten hogy lehet hogy a barátaim akikkel 1ütt meccseztem a véremet akarják . Tiszta ideg vagyok remegek mint a meztelen néger az északi sarkon. Csak annyi a kérésem hogy ha tőlem szokatlan dolgot kérnék írnék jelezzétek, hogy a szükséges lépéseket megtegyem a provokátor ellen. Stílusom ismeritek.
Megyek gurulok egy kicsit,mert mindjárt lemegy a napocska.
Ezt így még az 1000-es FZR sem tudja (csak majdnem)
Jó,de nem is 1000ccm, csak 750-es.
Nyomatékhoz kell a nagy henger ürtartalom.
Most ilyen állapotban van.
a formatervezők
Hát szegénnyel csúnyán elbántak a gyárban.
Teljesítményben igen,de: 107 Nm / 78.9 ft lb at 5,500 rpm?
Nézd csak mi van nekem!
Nekem az FZ 750-es mocim ugyan ezt tudja teljesitményben.
Na meg 100ezer kilométer van mindjárt benne, és még elég jól megyen.
Mivel ez YAMAHA.
Majd akkor veszek BMW mocit,ha YAMAHA autó is lesz.
Milyen szép!
Valóban,ez találó!
Hát jó.
Ne aggódj Sanyi, Ábrus sose vesz BMW-t
(lásd előzmény)

Egyébként meg amit mérni lehet az itt nem számít
Ez igaz hogy Fré sokkal gyorsabb és erősebb de engem nem igazán ez érdekel. Ami nekem a BMW mellett szólna az: ABS, bazinagy elektromos szélvédő, Bosch benzinbefecskendezés, KARDÁNTENGELY, három gyári doboz, középsztender, kék-fehér fényezéssel az autósok tükrében feltűnve pillanatnyi heveny gyomorgörcs kiváltása , egy ilyen BMW képének a kiollózása egy gyűrött Motorradból 1986-ban és negyedikes általános iskolai tolltartóban való elhelyezése,és tanulás helyetti nézegetése(míg a kollégák Rambo és George Michael képével tették ugyanezt)
mar nezte
Na mit mondtam. Még csak nem is erősebb.
BMW K1100Lt spec.
veled sehova se utaznek,de meg csak egy szobaban se aludnek,ki tudja mi tortenne velem,mikor felebredek
vazz miota keresek mar egy iylen helyet,te meg csak belinkeled?!?!?! az autom belso karpitjat akarom szurke anyaggal bevonni,megyek es valogatok is:)