Délelött nem tudok
Így is keresztcsontig be kell nyalnom, ha délután korábban le akarok léphesni azért hogy időben odaérjek hozzájuk.
De ha nem javul az idő, akkor nem ma megyek
Elbaszódott,esik az eső,és 10-12 fok van. Semmi különös,csak kíváncsi voltam. Délután dolgozom,egyébként feljöttem volna,ha reggel jössz,és nincs ilyen kakás idő.
Igen, szerencsére más (komolyabb) baja nincs a gépnek.
A szelephézagot csak ellenőrizni kellett, szerencsére határértéken belül volt az összes. Azt beszéltem Attilával, hogy amíg másik AC vezérlővel nem próbálom ki a gépet addig nem piszkálunk jobban bele. Mivel szerintem magasabb fordulaton (7000 és felette) keveset kap a gép. Még megnézte volna hogy nagyobb fúvókával hogy viselkedik a gép, de azt én nem akartam, mert tartottam tőle, hogy nem tudom kordában tartani a fogyasztását. Most megpróbálta a gyári értékek beállításával belőni a szerkezetet.
Nem rossz ez a bemelegítő kör,az igazit nem vetted fel? Megnéznénk azt is.
A mikrofonra meg kell egy szivacs vagy puha szövet sapi és akkor nem recseg be ennyire.
akkor beadom neked így
http://videa.hu/videok/emberek...
Ezek állatok mondom én
Hát ezt a sok állat motorost.
Így is keresztcsontig be kell nyalnom, ha délután korábban le akarok léphesni azért hogy időben odaérjek hozzájuk.
De ha nem javul az idő, akkor nem ma megyek
Mivel szerinte magasabb (Attila szerint)
Igen, szerencsére más (komolyabb) baja nincs a gépnek.
A szelephézagot csak ellenőrizni kellett, szerencsére határértéken belül volt az összes. Azt beszéltem Attilával, hogy amíg másik AC vezérlővel nem próbálom ki a gépet addig nem piszkálunk jobban bele. Mivel szerintem magasabb fordulaton (7000 és felette) keveset kap a gép. Még megnézte volna hogy nagyobb fúvókával hogy viselkedik a gép, de azt én nem akartam, mert tartottam tőle, hogy nem tudom kordában tartani a fogyasztását. Most megpróbálta a gyári értékek beállításával belőni a szerkezetet.
Ha nem baszódik el teljesen az idő akkor valszeg délután megyek.
Bár amikor levittem akkor is esett
A mikrofonra meg kell egy szivacs vagy puha szövet sapi és akkor nem recseg be ennyire.
Zagyvaróna-Rónabánya