Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A rohadt buzi pézéhes gecik má le is tiltatták a tyúbról.
Túra gumi van a gépemen. Elöl 120/70X17,hátul 160/60X18
Ilyenek
Hát csak 11 éves gumi az már nem jó kemény lesz mint atom más nem elfüstölni jó csak. Ezt már nem merem bevállalni.
A Zsolti amikor itt volt,azt mondta,hogy a gumája szar,és le kéne cserélni. Sztem semmi baja,még szépen lehet vele menni,és nocsak kiderült,hogy minden oké vele. Láttad a képeket. Nagyon szépen jöttünk fel a TV toronyhoz,mondjuk nem eszetlenül,de nem is cammogtunk.
A terhelésnél az összsúlyt kell nézni ugye?
Akkor ezek virágtartónak lesz csak jó. Ezek amit a Zsoltitól kaptam. Csak szemezgettem a hátsóval az 180 széles és nagyon jók a minták még rajta 4mm.
Igen
Na ha jól értelmezem akkor az első 2003 52heti
a hátsó 99 41 heti ugye?
OK köszi Sanyi de kéne 1 szakértő én nem silabizálok.
A guminál a DOT ot nekem valaki megtudja fejteni mikoriak? . .

első gumi DOT ENY0 VMA 5203
Hátsó DOT E8 0D 88T 419
Sztem egy szelephézag+karbiszinkron megoldja a problémát. Nálam hidegindítás szivató,gáz nélkül,és kb 2-3 fordulat és ketyeg. Előtte viszont addig kapcsolgatom a RUN kapcsolót,amíg fel nem telik a karbi benzinnel. Ez kb 2-3 kapcsolás.,amikor már csak alig kattog 2-3-at akkor indítózok csak. Próbáld meg így.
Ebéd után motoroztam egy kicsit.
Ja! Nézem.
Sanyi Vuelta megy az euron
Ezt régóta árulja ezt is kinéztem mikor motort kerestem télen.
Ezek milyenek?
GSX-R 750
nincs
az-az.
faszom...
Ja nekem ugyan ez volt a generátor mikor tönkrement csak kerepelt és 1 felet forgatott csak.
A szabadonfutóra gondolsz Thomas?
Hát lehet ha nincs rendesen érintkezési felület. Próbáld ki 1 másik aksival vagy rábikázással.