kocsid van? Told rá az akkut. Kiderül.
Egyébként csak találgatok, de ha csak pörög az önindtó, és nem forgat, akkor az behúzómágnes szokott lenni. Ha el-el kapja, akkor lehet valamelyik meghajtófogaskerék, vagy valami ilyesmi motorikus bizbasz.
szia.akkor is csinál ilyet szerinted ha az aksi saru szarul van rajta.mert letörtem az aksiról a pozitív részt.egy kis csonk maradt erre fogadtam fel egy réz bilincset
sziasztok.basszus ez a reggeli indítás ez egy rémálom.inditózás közben csinál olyat hogy mondjuk 10 másodperc inditózás után nem forgatja a motort hanem szabadon felpörög valami.na ha mégis beindul nagy nehezen akkor is szerintem csak két henger megy szívatóval plusz egy pici gázzal .na igy jár kb 2 percig és lassan beindul a többi henger is.na ezt mitöl csinálja mert azóta csinálja hogy a levegöszürőt meg a gyertyákat kicseréltem,aztán visszavettem a keverékcsavart 2.5-re.köszi.
1. Van főnököm. 2. Lehetne bandázni hely van csak ilyen hálózsákos megoldással lehet nálunk hunyni mert semmi bútor nincs itt mert csak padlószőnyeges irodák vannak zuhanyozni is lehet. Nem messze Fótón van 1 jó kis csárda.
De ez sok mindentől függ. Van e forgatás építés. Szállás természetesen ingyen lenne. De a környéken semmi látnivaló. Azaz 1 van kb20kmre a medvepark
HA menni fog a haccáz, jövök én is
Alakul a következő tali.
Nálad huli ott valahol lehet bandázni? Gondolom van ott hely. Főnök engedné.
Buta vagyok, te vagy az igazgató. Nincs főnököd.
Egyébként csak találgatok, de ha csak pörög az önindtó, és nem forgat, akkor az behúzómágnes szokott lenni. Ha el-el kapja, akkor lehet valamelyik meghajtófogaskerék, vagy valami ilyesmi motorikus bizbasz.