Én is Lmentem motorozni kicsit, több, mint 3 hete nem ültem rajta, be is rozsdásodtam kicsit. A sisakom qrvára fütyült, mert a bélés kiszedve (tisztítás), a gumi nem tud felmelegedni, ja és az első lapos volt elszökött belőle az összz levegő.
Basszus egy kicsit lefekszek aludni(most keltem fel ) erre teleírtok három oldalt.
Most ebédeltem és izgalmas munka vár rám:szét kell szednem a WC tartályt mert túlfolyik.
Mondjatokmá valami jó vízálló-impregnáló szert bűrruhára, olyat, ami nem aranyárú, és kapni is lehet csóró vidéken.
A seregből hazalopott fókazsírom már elfogyot
Nekem megfelelne mivel nagy távot nem teszek és pl szerszámot rakni jó lenne és nem kéne pókoznom hátul a hátizsákot. és kisebb bevásárlásra nekem jó lenne. Meg 1 túra cuccai is beleférnek zokni gatya póló papucs tisztálkodó szerek. Ennyit meg megér.
Jajj Sándor!
Te mindig megfeledkezel arról hogy a Te gépedet nem szabad a mi agyonszerelt vasainkkal összevetni,mert azon még rajta van a gyári "Istenkirály minőség" felirat.
Asszem 100 fok körül nyit a termosztát
Csak városba araszolva megy feljebb a hőmérséklet
Most ebédeltem és izgalmas munka vár rám:szét kell szednem a WC tartályt mert túlfolyik.
A seregből hazalopott fókazsírom már elfogyot
Te mindig megfeledkezel arról hogy a Te gépedet nem szabad a mi agyonszerelt vasainkkal összevetni,mert azon még rajta van a gyári "Istenkirály minőség" felirat.
IMET tanktáska