Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kérdezz,ha megsűlyedsz,mert vízszerelő vagyok!
5h 20' 50" azt a qrva ! Majdnem 40 fokban! Mekkora király! Vazze!
Holnap mész a gépért?
Ezek ilyenek, szerintem jó
Asszem 100 fok körül nyit a termosztát
Csak városba araszolva megy feljebb a hőmérséklet
Ábrus! A víz épphogy felmegy a második vonal fölé. Ez így jó? Nem kéne középen állnia?
Autónál kerekenként.
5,6km és befutó!
Én is Lmentem motorozni kicsit, több, mint 3 hete nem ültem rajta, be is rozsdásodtam kicsit. A sisakom qrvára fütyült, mert a bélés kiszedve (tisztítás), a gumi nem tud felmelegedni, ja és az első lapos volt elszökött belőle az összz levegő.
Basszus egy kicsit lefekszek aludni(most keltem fel ) erre teleírtok három oldalt.
Most ebédeltem és izgalmas munka vár rám:szét kell szednem a WC tartályt mert túlfolyik.
425kg tengelyenként jó ok
Mondjatokmá valami jó vízálló-impregnáló szert bűrruhára, olyat, ami nem aranyárú, és kapni is lehet csóró vidéken.
A seregből hazalopott fókazsírom már elfogyot
Tengelyenként.
El kell tenni, jó lesz műszakira... amúgy meg vágott slicket neki
Utas bakker utas
Nekem megfelelne mivel nagy távot nem teszek és pl szerszámot rakni jó lenne és nem kéne pókoznom hátul a hátizsákot. és kisebb bevásárlásra nekem jó lenne. Meg 1 túra cuccai is beleférnek zokni gatya póló papucs tisztálkodó szerek. Ennyit meg megér.
Alapvetően a szervizek felé hitetlen vagyok és nem bízok bennük de ŐK kivételek,nekik még azt is elhiszem ha azt mondják hogy a Föld lapos:link
Bááár,ha vigyázok rá,és sokáig fog tartani,akkor talán... !
azt ne haladja meg a mootor, a pilóta meg a cucc.. mér mi más lehetne még?
Egyébként agyonszereltem a vízpumpát!
Nem az én érdemem,ha lekopik,akkor nem lesz sztem többé Pirelli gumi rajta!
Jajj Sándor!
Te mindig megfeledkezel arról hogy a Te gépedet nem szabad a mi agyonszerelt vasainkkal összevetni,mert azon még rajta van a gyári "Istenkirály minőség" felirat.
Vélemény? Sztetek?
IMET tanktáska
Jól néz ki nekem metzeller roadtec z6 van hátul hasonló mintával mint neked.