Van egy zárószelep rajta,betekerve értéket tart,kitekerve pillanatnyi nyomást mér,én így vettem észre hogy nem zár mindig a szelep,igaz hallatszott is,volt egy kis durrogás!
Már két éve tervezem hogy csinálok index vezérlőt vészvillogós,és Led lámpás változatban is,de még nem jutottam el odáig.Pedig alapos voltam,a teljes készlet vezérlő chipet elhoztam az alkatrész boltból!Szeretném megoldani,hogy felváltva villogtassa a jobb és bal oldali index lámpákat,olyat egy széria index se tud!
nenennaanananeee. Háá.
Mennyi lesz?
Csóró vagyok.
Osztán amit csinálsz, az is megáll, az adott nyomásnál, vagy sasolni kell a mérőt indításnál.
NAGYON KÖSZÖNJÜK A SEGÍTSÉGET.
Lehet egyébként 2 is kellene. Unokaöcsém is rajta van nagyon a témán.
Nekem a gyári alalplapi hang ki van és tescós Btech 5.1 hangrendszerre kötve amit 2500 ért vettem akciósan mert kiállítási darab volt és nagyon jól szól. De a mélyládát lecseréltem erre autós 600w 30cm és úgy megdolgozza az álmennyezeti lap 1x a fejemre esett majdnem.
Vagy inkább emailbe?
Merthogy, kocsihoz, motorhoz, vegyesen kellene. Lehet valami "adaptert" is kreálni hozzá?
Most megyek,Pityusógornál kis buli van .
Sőt Hulinak épits be olyat is, hogy tudjon vele morzézni hátrafele...
CTR-ALT-SHIFT-Ű-T-5-F2-F11-O
billentyűkombinációra pedig kiírja, hogy a felhasználó ütődött.
Mennyi lesz?
Csóró vagyok.
Osztán amit csinálsz, az is megáll, az adott nyomásnál, vagy sasolni kell a mérőt indításnál.
NAGYON KÖSZÖNJÜK A SEGÍTSÉGET.
Lehet egyébként 2 is kellene. Unokaöcsém is rajta van nagyon a témán.
Na te mint elektromos jedi mester elakadásjelzővel kapcsolatban mit tudsz tanácsolni. . .
Csak ezek csináltak oda egy lehajtást