Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Adok hozzá egy keskeny,és széles adaptert is,tudod használni más motorhoz is.
Nincsmit ,remélem beválik ,cimet majd küldöm .
Júliusban találtam egy gyertyás oldalt,6,8,10,12,14mm-es menetszélességgel találtam gyertyákat kapásból,szóval széles a választék!
mondasz valami árat is?
Vagy inkább emailbe?
És egy ilyet tudom majd használni több menethez?
Merthogy, kocsihoz, motorhoz, vegyesen kellene. Lehet valami "adaptert" is kreálni hozzá?
Nem,ott van keskeny és széles verzió is.
1000 hála mester majd mailbe küld el a címed hová küldjem vagy utánvéttel add fel.
Huli kész a csontod,kedden tudom postázni.Alapozóval lefujtam,fekete festékem sajnos elfogyott az rád marad.
Most megyek,Pityusógornál kis buli van .
Na ja,hogy az üldözőkkel is szót értsen!
Autóknak, motoroknak egyforma a gyertya menete?
Menj férfi qrvának jó kis pénzes milf csajok buknak a babapopsi arcú fiúkákra. .
Van egy zárószelep rajta,betekerve értéket tart,kitekerve pillanatnyi nyomást mér,én így vettem észre hogy nem zár mindig a szelep,igaz hallatszott is,volt egy kis durrogás!
Nagy guru vagy. Megoldod.
Sőt Hulinak épits be olyat is, hogy tudjon vele morzézni hátrafele...
Már két éve tervezem hogy csinálok index vezérlőt vészvillogós,és Led lámpás változatban is,de még nem jutottam el odáig.Pedig alapos voltam,a teljes készlet vezérlő chipet elhoztam az alkatrész boltból!Szeretném megoldani,hogy felváltva villogtassa a jobb és bal oldali index lámpákat,olyat egy széria index se tud!
Bankrablás
Jaja.
CTR-ALT-SHIFT-Ű-T-5-F2-F11-O
billentyűkombinációra pedig kiírja, hogy a felhasználó ütődött.
nenennaanananeee. Háá.
Mennyi lesz?
Csóró vagyok.
Osztán amit csinálsz, az is megáll, az adott nyomásnál, vagy sasolni kell a mérőt indításnál.
NAGYON KÖSZÖNJÜK A SEGÍTSÉGET.
Lehet egyébként 2 is kellene. Unokaöcsém is rajta van nagyon a témán.
Milyen jó fej ez a win7... a számítógép normálisan működik
Nincs valakinek valami jó ötlete, hogy hogyan tudnánk rengeteg pénzt szerezni? Nagyon el kéne...
OK Gyulám és csinálnál nekem is 1 komp mérőt ha szépen megkérlek. . . . . . .

Na te mint elektromos jedi mester elakadásjelzővel kapcsolatban mit tudsz tanácsolni. . .
Nekem a gyári alalplapi hang ki van és tescós Btech 5.1 hangrendszerre kötve amit 2500 ért vettem akciósan mert kiállítási darab volt és nagyon jól szól. De a mélyládát lecseréltem erre autós 600w 30cm és úgy megdolgozza az álmennyezeti lap 1x a fejemre esett majdnem.
nem, a fordulatszám mérő elektromos
Csak ezek csináltak oda egy lehajtást