Azt írtad több mint 5 rongyot 5700 nem sokkal több na jó meg a posta . De 1 szaki az szaki. 2rongy meg nem összeg a mai világban. 6l benya neked úgyse megy a motor szívd le add el és máris megvan a 2 rongy . tudom tudom . .
Huli én komolyan nem értem mi van ma veled.
Minek linkelsz be kompressziómérőt, mikor írtam, hogy egy nyomásmérőért nem adok 5 rongyot.
Mi az hogy érti a dolgát? Úgy találod, hogy nem tudok betekerni valamit a gyertya helyére? Majd leolvasni az órát?
A szerelőhöz elvinni 2 rongy. Az csak az út. A szerelő ingyen dolgozik. (nekem)
Gyulám, itt vagy valamerre?
Te dobtál össze már olajnyomás órát...
A kompresszió mérő óra bonyolult lenne? Eltudjátok a TMK-ban készíteni? Kellene egy, de nem adnék több mint 5 rongyot egy sima alap óráért.
Ha elvinném a moci(ka)t az autószerelőmhöz ingyér megmérné, de az futó kölcsönzés, meg minden, benne lenne vagy 2 rongyba. Akkómá inkább egy kompresszió mérőbe ruháznék, oszt az nem kér enni.
A héten szar idő lesz nincs meló se szétszedem a himbát és megnézem mi kotyog és megpróbálom megjavítani és 1 kormánycsapágyat is cserélek mert nagyon szar. A talira normálissá akarom tenni. Sanyi nehéz volt szétkapni a himbát?
És 1 kérdés nincs gépzsírom de van féltengely zsír az is jó csapágyat zsírozni?
Bizony ám itt volt kint és irigyeltem azt az óriási dobot ami rajta van és milyen csodálatos mély a hangja .
Ezeket akkor csináltam mikor kint volt aludni nálam.
A haverom akinek van 1 fz 400R je az mondta alacsonyan van az ülésem nagyon neki sokkal magasabban van alig ér le arról a lába.
165cm 45 kg volt 1 650es dr je és én indítottam be mert nem bírta a berugókart lenyomni. . Ő szoktatott rá a motorozásra.
Téged nem úgy ismerlek mint aki 1 évet robizna. És a kukucs napok hiányoznának neked a rozsdás bökőt belém ha nem. Meg érdekesen is néznél ki a majdnem 2 métereddel rajta. Az a 600as az szerintem is jó volna neked. Azzal tudnál túrázni a mamával és pályázni is. De ez csak az én kis véleményem.
Minek linkelsz be kompressziómérőt, mikor írtam, hogy egy nyomásmérőért nem adok 5 rongyot.
Mi az hogy érti a dolgát? Úgy találod, hogy nem tudok betekerni valamit a gyertya helyére? Majd leolvasni az órát?
A szerelőhöz elvinni 2 rongy. Az csak az út. A szerelő ingyen dolgozik. (nekem)
10000ft
http://online-motor.hu/sp
d/100...
5700ft thomas
De ha 20e akartál írni akkor más.
Te dobtál össze már olajnyomás órát...
A kompresszió mérő óra bonyolult lenne? Eltudjátok a TMK-ban készíteni? Kellene egy, de nem adnék több mint 5 rongyot egy sima alap óráért.
Ha elvinném a moci(ka)t az autószerelőmhöz ingyér megmérné, de az futó kölcsönzés, meg minden, benne lenne vagy 2 rongyba. Akkómá inkább egy kompresszió mérőbe ruháznék, oszt az nem kér enni.
És 1 kérdés nincs gépzsírom de van féltengely zsír az is jó csapágyat zsírozni?
Ezeket akkor csináltam mikor kint volt aludni nálam.
165cm 45 kg volt 1 650es dr je és én indítottam be mert nem bírta a berugókart lenyomni.
FZR 600