Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajna amikor aludhatna az ember,akkor meg már felébred hajnalban.
A kutya ébresztett 6-kor.
Ja, amúgy jóregg, ilyen korán felébredni vasárnap
Az oldboyok is - azok még jobban is fizetnek (állítólag)
Ezek a srácok, lehet, olcsóbban kapnak a japán motorhoz alkatrészt
Nálunk tuti anyagi bukta lenne egy öreg FZ-t így átbarkácsolni, de még normális szinten tartani is
Akkor tessék elmenteni P fórumtárs mérési diagramját és akkor nem kell kérdezgetni.
(a k.... anyját a kedves barátomnak ilyen papíros műszerem volt nekem is amíg kölcsön nem adtam )
-Ki korán kel
-keveset alszik
A kukorica gyermekei. . .
mennek érted..
Fú mekkora köd van most nálunk kint az orromig se látok.
NA Gyula!
Biznisz példa:
vaterán van 8 rongyért 100 db ifk-120 villananócső.
Túrsz hozzá egy egyszerű kapcsolást, bedobod egy műanyag dobozba (most vettem villanyos dobozt 120 Ft-ért a villamossági boltban) és volálá.. Kész a stroboszkóp. A sok hülye diszkóscsókának megér némi lóvét.
Kikő számolni ennyiből jön ki.
Ehhez csak egy forrasztópáka, némi nyák, kevés maratósav kell csak.
vannak akik (nyugaton) 4-5 övé használják, még nem fingott ki a kocsi. Namost, én max 6-8 évig akarom használni ezt. Utána leszarom mi lesz a kocsival. Egyébként 6,5 e Ft havonta a megtakarítás az egy évbe majdnem 80. 3 év alatt egy fél autó ára.
4 év mulva ha a kocsi értékvesztését nézem vehetek mellé még 1 ilyet. Úgyhogy...
Jó éjt mindenkinek! Jó a Villányi vörös!
Attila mondta,hogy 5-ös kompresszióval,olyan szabályos alapjáratot csinált a kis frézinek,hogy csak figyelt mindenki! Még a is használják! Egyébként a szelephézag kicsi,elmegy a kompresszió. Lehet egy szelep becsiszolás,állítás csodát tehet! Az én kis frézimen is ezt csinálták,utána 12 lett a kompresszió.
Sanyi bazz, ezek az Én mocim értékei voltak, első szerelőhöz vivéskor...csak elírták a típust. Mostmár 11 körüli mind...vagyis mikor utoljára mérték...na megyek alunni mert bevágtam 2 tekilát és most nagyon szédülős minden! holnap leszek CSŐŐŐŐŐ
Mert elbaszta a csaj aki felirta...csak 1 csaj.... mondom efzéer...de nem nagyon értette meg..meg az idomon lévő kurva nagy FZR felirat se volt egyértelmű...
A Tiéd sztem sokkal jobb! Nem?
De miért ZXR250 felirat van a papiron?
Úgy vagy vele mint én a seggrakétámmal:
És a gumi cumókkal mi a helyzet? Azt olvastam,hogy az a fő probléma,hogy tönkreteszi a befecskendező rendszerben a gumi alkatrészeket.
indul, megy?
akkormeg?
nem is kell.
Nekem bizonytalan az alapjárat hidegen, és fulladt néha, valamint hajlamos volt határozott gyorsításra megtorpanni.
Namost, a gyertyák cseréjével javult. Mióta benne az etanolos elektronika, tökéletes. Mint az álom, úgy megy a kis fityó.
Helyes! de ha zsóóti bácsi télleg eladja a frézit, az kék megvennie...SZTEEM!
Huli! Hagyd a fenébe a Bembomotort. Úgy is le vagyok égve, nem tudok venni semmit,ne menj el megnézni a Cordura ruhát.