Ezek a srácok, lehet, olcsóbban kapnak a japán motorhoz alkatrészt
Nálunk tuti anyagi bukta lenne egy öreg FZ-t így átbarkácsolni, de még normális szinten tartani is
Akkor tessék elmenteni P fórumtárs mérési diagramját és akkor nem kell kérdezgetni.
(a k.... anyját a kedves barátomnak ilyen papíros műszerem volt nekem is amíg kölcsön nem adtam )
NA Gyula!
Biznisz példa:
vaterán van 8 rongyért 100 db ifk-120 villananócső.
Túrsz hozzá egy egyszerű kapcsolást, bedobod egy műanyag dobozba (most vettem villanyos dobozt 120 Ft-ért a villamossági boltban) és volálá.. Kész a stroboszkóp. A sok hülye diszkóscsókának megér némi lóvét.
Kikő számolni ennyiből jön ki.
Ehhez csak egy forrasztópáka, némi nyák, kevés maratósav kell csak.
vannak akik (nyugaton) 4-5 övé használják, még nem fingott ki a kocsi. Namost, én max 6-8 évig akarom használni ezt. Utána leszarom mi lesz a kocsival. Egyébként 6,5 e Ft havonta a megtakarítás az egy évbe majdnem 80. 3 év alatt egy fél autó ára.
4 év mulva ha a kocsi értékvesztését nézem vehetek mellé még 1 ilyet. Úgyhogy...
Attila mondta,hogy 5-ös kompresszióval,olyan szabályos alapjáratot csinált a kis frézinek,hogy csak figyelt mindenki! Még a is használják! Egyébként a szelephézag kicsi,elmegy a kompresszió. Lehet egy szelep becsiszolás,állítás csodát tehet! Az én kis frézimen is ezt csinálták,utána 12 lett a kompresszió.
Sanyi bazz, ezek az Én mocim értékei voltak, első szerelőhöz vivéskor...csak elírták a típust. Mostmár 11 körüli mind...vagyis mikor utoljára mérték...na megyek alunni mert bevágtam 2 tekilát és most nagyon szédülős minden! holnap leszek CSŐŐŐŐŐ
Mert elbaszta a csaj aki felirta...csak 1 csaj.... mondom efzéer...de nem nagyon értette meg..meg az idomon lévő kurva nagy FZR felirat se volt egyértelmű...
indul, megy?
akkormeg?
nem is kell.
Nekem bizonytalan az alapjárat hidegen, és fulladt néha, valamint hajlamos volt határozott gyorsításra megtorpanni.
Namost, a gyertyák cseréjével javult. Mióta benne az etanolos elektronika, tökéletes. Mint az álom, úgy megy a kis fityó.
A kutya ébresztett 6-kor.