12.500-at fizetnek Ők a vizsgáztató helynek a szemlecsukásos vizsgáért, plusz 1 óra munkadíjat számolnak fel, ami 4.000 ft. Nem mondom, hogy nem korrekt, de attól még sok...csak ha meg valamilyen isteni okból kifolyólag megint jó lesz a motor és a vizsgán meg nem megy át a mozaikba és amiatt nem tudok elmenni a talira, akkor felkötöm magam.
Tartós teszt a jövő héttől, még ott a moci, de eddig jónak tűnik, viszont lehet hogy tényleg kevés anyagot kap kicsit. Ez most nem 4500-5000 körül jelentkezik hanem 7000 felett.
Majd tolok fel képet, hogy nekem milyen AC vezérlő kellett volna, sajnos az FZR-en nem ilyen van. Amíg egy másik vezérlővel nem próbálom ki nem piszkáljuk tovább.
Tegnap este elvitték a szerelők, a gumikat is odaadtam, 1900-ért felteszik, szerintem az jó ár. Már nagyon ráfért az új gumi. Kicsit válságban vagyok most, mert nem tudom, hogy mi legyen a vizsgával. Vagy 16.000-ért átmegy úgy, hogy nekem a kisujjamat se kell mozgatnom, vagy talán átmegy úgy, hogy csináltatok 2500-ért egy féktesztet (ugye most mindenkit amiatt b@sznak meg...idiótaság..) és utána én kiviszem a mozaik utcába, ahova 2 hét mire időt kapok...és akkor meg Én szopok vele és még csak nem is biztos, hogy átmegy. Tehát nem egyszerű a dolog...
Mi mikor építettük a házat, rá 10 évre se volt még olyan helység ami 100%-os lett volna, úgyhogy Ti már alapból jók vagytok. Ismerős amúgy a helyzet... 4 motor?
Bennlakunk már 4 hónapja.
Egyébként még mindig van mit csinálni.
Pl. van egy szép inox beépítős sütőnk, grilles, minden, csilli.villi, és egy fenyőfából ácsolt álványon van, mert 1 m munkalap konyhába való 4 rongy mninimum, és kellene vagy 6 m.
Eddig mindig másra kellett zséé. Persze ettől működik, csak nem esztétikus.
CSak a nappali és háló van kész 100%-ban. Illetve mostanában a garázs és a pince volt soron. Mostmár van hol dolgozgatni. Bár sok hely most sincs, mert 4 motor áll lent a kocsi mellett.
Egyébként minden ok.
Neked Ádám visszahozta már gumikat?
Megnehójál nekem azokkal a FOS gumikkal, amik a motoron vannak. Nézni is rossz volt azokat a képeket.
A tiszántúli áramszolgáltató könyvtárában börze volt a nem használt könyveket odaadták annak aki kérte. Most van egy rakat elektronikai és villanyszerelési könyvem, illetve lada samara , és lada 2101 szerelési könyv.
Majd tolok fel képet, hogy nekem milyen AC vezérlő kellett volna, sajnos az FZR-en nem ilyen van. Amíg egy másik vezérlővel nem próbálom ki nem piszkáljuk tovább.
Aprilia Rx50
MBK Booster
Suzuki Sepia ZZ
És ami komoly. Most egyik sem műxik.
Mi mikor építettük a házat, rá 10 évre se volt még olyan helység ami 100%-os lett volna, úgyhogy Ti már alapból jók vagytok. Ismerős amúgy a helyzet...
Egyébként még mindig van mit csinálni.
Pl. van egy szép inox beépítős sütőnk, grilles, minden, csilli.villi, és egy fenyőfából ácsolt álványon van, mert 1 m munkalap konyhába való 4 rongy mninimum, és kellene vagy 6 m.
Eddig mindig másra kellett zséé. Persze ettől működik, csak nem esztétikus.
CSak a nappali és háló van kész 100%-ban. Illetve mostanában a garázs és a pince volt soron. Mostmár van hol dolgozgatni. Bár sok hely most sincs, mert 4 motor áll lent a kocsi mellett.
Egyébként minden ok.
Neked Ádám visszahozta már gumikat?
Megnehójál nekem azokkal a FOS gumikkal, amik a motoron vannak. Nézni is rossz volt azokat a képeket.
Bár, én a szobába ülök még.