Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezért kell biztosra menni!Ha kell megszerzem a telszámát az embernek!Ha aktuális lesz!
12.500-at fizetnek Ők a vizsgáztató helynek a szemlecsukásos vizsgáért, plusz 1 óra munkadíjat számolnak fel, ami 4.000 ft. Nem mondom, hogy nem korrekt, de attól még sok...csak ha meg valamilyen isteni okból kifolyólag megint jó lesz a motor és a vizsgán meg nem megy át a mozaikba és amiatt nem tudok elmenni a talira, akkor felkötöm magam.
Nekem 10 volt egy kis segítséggel,úgy hogy az alvázszám átírást is elintézték!Miklóson!
Ja igen. Azt nem ismerem...
Nekem az index relé elöl van, az idom mögött. De találtam egy képet a szóban forgó dobozról
Ami múltkor volt itt FZ azon az index relé nézett így ki. Nem tudom mi a bánatért olyan nagy 6 pólussal...de lehet benne van az AC vezérlés is...
Talán a 26-os pozició az. Az én gépemen azon a konzolon van ahol a gyújtás, csak a másik oldalt, 6 pólusú csatlakozóval (ha jól emlékszek)
Na, benéz hozzám egy sárga, spanoskodni?
Tartós teszt a jövő héttől, még ott a moci, de eddig jónak tűnik, viszont lehet hogy tényleg kevés anyagot kap kicsit. Ez most nem 4500-5000 körül jelentkezik hanem 7000 felett.

Majd tolok fel képet, hogy nekem milyen AC vezérlő kellett volna, sajnos az FZR-en nem ilyen van. Amíg egy másik vezérlővel nem próbálom ki nem piszkáljuk tovább.
Mitvissza? el.
Hülyevagy? mozaikba másnap mehetsz, van napi 10 motor kb. a féken én is csókosba mentem át, az full szopó, nem is értem.
Yamaha FZR 600
Aprilia Rx50
MBK Booster
Suzuki Sepia ZZ

És ami komoly. Most egyik sem műxik.
Tegnap este elvitték a szerelők, a gumikat is odaadtam, 1900-ért felteszik, szerintem az jó ár. Már nagyon ráfért az új gumi. Kicsit válságban vagyok most, mert nem tudom, hogy mi legyen a vizsgával. Vagy 16.000-ért átmegy úgy, hogy nekem a kisujjamat se kell mozgatnom, vagy talán átmegy úgy, hogy csináltatok 2500-ért egy féktesztet (ugye most mindenkit amiatt b@sznak meg...idiótaság..) és utána én kiviszem a mozaik utcába, ahova 2 hét mire időt kapok...és akkor meg Én szopok vele és még csak nem is biztos, hogy átmegy. Tehát nem egyszerű a dolog...

Mi mikor építettük a házat, rá 10 évre se volt még olyan helység ami 100%-os lett volna, úgyhogy Ti már alapból jók vagytok. Ismerős amúgy a helyzet... 4 motor?
Azt olvastam, de ettől nem pörgött ötezer felett, vagy az még mindig van?
Bennlakunk már 4 hónapja.
Egyébként még mindig van mit csinálni.
Pl. van egy szép inox beépítős sütőnk, grilles, minden, csilli.villi, és egy fenyőfából ácsolt álványon van, mert 1 m munkalap konyhába való 4 rongy mninimum, és kellene vagy 6 m.
Eddig mindig másra kellett zséé. Persze ettől működik, csak nem esztétikus.
CSak a nappali és háló van kész 100%-ban. Illetve mostanában a garázs és a pince volt soron. Mostmár van hol dolgozgatni. Bár sok hely most sincs, mert 4 motor áll lent a kocsi mellett.
Egyébként minden ok.
Neked Ádám visszahozta már gumikat?
Megnehójál nekem azokkal a FOS gumikkal, amik a motoron vannak. Nézni is rossz volt azokat a képeket.
Ja meg mellesleg akartam már kérdezni, hogy hogyan álltok a házikóval? Halad?
Itt is van 25 fok, de csak mert bekapcsoltam 10 gépet
A tegnap estének 2 halálos áldozata is volt...index-en olvashattok róla.
Itt 25 fok van.
Bár, én a szobába ülök még.
Reggelt. Azt mondták mára, hogy napos 25. Ehhez képest vastagabb kabátba, pulcsiba, ingbe jöttem...
A tiszántúli áramszolgáltató könyvtárában börze volt a nem használt könyveket odaadták annak aki kérte. Most van egy rakat elektronikai és villanyszerelési könyvem, illetve lada samara , és lada 2101 szerelési könyv.
Széles utat!
na mentem du vagyok. pápá.
Ugyan az ország többi részére nem sasoltam, de jó időt mondott mára ide.
Jó bunyózást. Adam Spencer !