Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szegényt úgy telibeverték qrva nagy sebességgel a futómű kiszakadt a motorból mind a 2 a csípőjénél találták el.
Most mondták komába van a csávó. . .
Úristen moto2 be Tomizawa elesett és 2en is átmentek rajta . .
Nincs hír a motorról?
Nekem nem kell 1ó hogy a lábtartót karcoljam a ringen, csak az a baj hogy az újraidomozás sokba kerül.
aha.. ideadod 1 órára, leteszem al ábtartót, max nem megyek két percet a hringen.
Látod! Mégis csak jó még az a guma!
Gyere át Hozzám akkor motorral, hogy megismerd! Nem ma, ma Asszonyka jön
Hulle vagy? Még nem is ismertem ki a motort bakker majd lábtartót karcolgatok neked az útba nem?
negatív.
Kipróbálta Ádám a gépet?
Lábtartó szikrázásáig!
Na ná hogy úgy fordulok mér ezt dönteni kell? Akkor miért van a kormány?
Huli bazzeg úgy fordul az ezressel, hogy nem dönti csak kanyarodik Neki aztán mondhatod Zsolti, hogy mi a rinyacsík meg a kanyarvadászkodás! Reggelt evribádi, már csináltam egy bolognai-t, most jön a gyümölcstorta ... meglepi készül a Páromnak
NA lökjed a fotókat nem értek én az ilyen dolgokhoz kanyarvadász.
Max szombat délelőtt. Délután meg Kerekdomb Truck trial. Esetleg Péntek délután. Pályáztál?
Fikáztok, nem kaptok több képet. És nem beszélek veletek.
Már tudom
Zsolti itt mit is kell nézni?
Ja hetfü v kedd menek. Alig van dinnye, de most nem szedtük csütörtök óta.
Nem dőőőőőőőtöttem. Hétvégén kakucs?
Mizu? Élsz még?

Flexeltél?
Lesz több kép, csak eltűnt a teló kábelem.
Fzr-be én sem javaslom az alkoholt,a karbiban levő gumimembránt hamar kilyukasztja,pótolni meg drága!Az etanolnak 110-feletti az oktánszáma,tehát kemény kompressziójú motorban lehet kihasználni igazán,és ez igaz a gázra is,targonca szerelő mondta hogy a gázos targoncának 16-os kompressziója van!Vagyis benzinre készült motorral mindenképp veszteség lép fel,kérdés megéri-e az árcsökkenéssel együtt!