Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem, lehet le is teszek róla, és nézek valami robeszt melóbajárni jövő nyárig. most néztem, pesten és környékén alig pár robesz van 60ezerig, amit meg is néznék.
Én még 5000 fölé nem is forgattam a gépet.
Most már punnyadok. Motoroztam 1 jó gondoltam bemegyek potihoz de inkább az Erzsébet hídon mentem át és rakparton vissza dunakeszi fót felé jó volt meg a családnak otthon tartottam a Bartókon hangversenyt oda vissza 1-2 8000-9000 körül és belefért 1 jó kis tiltás is csak úgy visszhangzott
Cső Ádám! Találtál már gépet?
namivan öcsik?
Szassz papa csak óvatosan.
Itt a ringen meg valami nemzetközi ferrari találkozó van. Most mennek az f1 ferrarik olyan hangjuk van feláll a szőr a karomon.
Most megyek motorozok egy kicsit.
Amúgy mi a helyzet fiatalság. Nem mentem citadella gurulásra inkább kerültem ma is jót. De egyedül kezd uncsi lenni.
Igen. És hát az a lényege. Van bármikor, csak épp Pesten,ennyi a nehezítés, de ha ott jársz, megveheted Te is az én nevemre, nagyker áron.
Jó olyan mint R6 R1 nek csak az a durva kutyacsont állítható óóóó óóóóó óóóóóóó óóóóóóóóóó . kéne 1 ilyen
Szasztok újra itthon.
Gondolom muszáj bele az akku, mert egyébként nem szabotázsvédett.
köszi. Átgondolom, meg megbeszélem a nagymellű pénztárolómmal.
Az ellen nincs orvosság, csak az, ha elérhetetlen helyen van. Megnézném, aki az enyém befújja, mert a 3*11 tagú létráról alig elérni, így is kintebb kellett tolni, mint amennyire elvileg szabad, inogott is, mint a franc, szerencse, hogy nem szédülök, meg az egyensúlyom is rendben.
Egyébként fél évig az egész rendszerből csak a sziréna külső burka volt feltéve, elrettentésnek az is elég
ezt a himbarendszert sasoljátok
http://blogs.yahoo.co.jp/fz_fa..." target="_blank">(itt láttam)
Pont ilyenünk volt, amit igen könnyen kifújtak purhabbal, pedig 6m magasan volt legalább...
Ez a legolcsóbb, kb 8 péz, 128 dB, és villog is, akku kell bele (anélkül is szól, de úgy nem az igazi) akku bele kb. 2 péz.
Van csicsásabb is, kb 20 fajta, de a legtöbb 12-15 közt.
Spanoskodni
Benéz a sárga sanoskodni?
Illatós úton álldogál Mellette áll Sanyi hátracsapott zacsival
Hol dolgozol papa?
Köszi .eső elkapott a guma jól vizsgázott.