Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hozzád fog emre bekéredzkedni 15 fok alatt. Ő még úgyse ismer hangilag..
Akkor nekem 17000ft, nap?
Ki alszik velem egy szobában. ?Max a páva.
Sikonda
Itt mindent megtaláltok. Figyusz! Még körülnézek máshol is a környéken.
Nem annyira a puhányság, én pl. úúúútálok:
- sátrat állítani-bontani
- matracot fúnni-leengedni
- fázni hajnalban, esetleg elázni
- a sok göncöt málházni speedmotoron
- ja, meg puhány (na jó, kényelmes) is vagyok

A sátorhely is fizetős szok lenni, akkor már inkább egy szobáért fizetek (a 360 Ft is uannyi)
Itt megnézheted,nem sokkal olcsóbb!
Sikonda

Nem értem,na mindegy.
1000Ft/éj +4000Ft:4fő/szobaegyenlő 2000FT/fő+360Ft IFAegyenlő 2360Ft/fő/éj *2éjegyenlő 4720Ft/fő a buli.
Ez mind nagyon szép, de én asszem maradok a sátrazásnál
mondjuk ha 15 fok alá esik a hőmérséklet akkor lehet majd bekéredzkedek valahova
Erre azt mondta a tag, hogy a szállás díja. Ehhez jön a szoba bérleti díja,és az ifa.
Mi az az1000ft/éj?
Még van valami. Van büfé is ami nyitva van, van pia is. A Tecsó,és a Komlói Lidl motorral alig 10 perc! Van egy szép társalgó,kint ping-pong asztal.
Azon az emeletes ágyon ki fog aludni?A házaspárok,hogy ne rosszalkodjanak éjjel?
Hú,de gonosz vagyok ma!
Én épp most edzek,hogy ne hánnyak be .Mézborocskát szopogatok.HÚÚÚ de fini! Má becsiptem,hukk!
Voltam lent Sikondán,körülnéztem,de a honlapon minden rajta van,ami szükséges tudni. Végül is az a lényeg,hogy a szobák tele legyenek,mert akkor jön ki olcsóbban. Van egyszer 1000ft/fő/éj és ehhez jön a négyágyas szoba esetén 4000ft/szoba dija,és persze fejenként 360ft Idegen forgalmi adó. Ez tele szoba esetén akkor 2360ft/fő/éj. Akkor ez van. A kempingtől kb 1 km-re van egy Vadvirág nevű vendéglő,ahol nagyon rugalmasan voltak,és simán vállalták a csoportos kajáltatást. Tök mindegy mikor,nem kell délben odaérni ha ebédelni akarunk. Sőt ha többen megyünk,nem étlapár működik,és vacsorát is csinálnak,ha igény van rá.
csak vicceltem,de mé ne?
van elég fa, szerintem jut egy mindenkinek.....
nehogy má' behányjunk...
És mi van,ha a sok részegmotoros egyszerre megy okádni?
Közös wc?
Há há
Egyszerre wc
Nem gyorsan befejeztem most nem merek elkezdeni zuhanyozni mert akkor nem látnék semmit ha elmenne az áram. És gipszbe nem lehet motorozni ha elesnék.
mohikán séró lett a vége?
MIket csúsztatnak keresztbe
. . .
örülök h nem csak mink vagyunk puhányok. de nehogy azt higgyétek, h egyedül nem aludnék simán sátorban, hálózsákban.
Bazz most jött vissza az áram.
Nekiálltam hajat vágni hát a felélnél nem elment az áram.
mlas: Sikonda (mert az etnikum ellenkezik az elveivel)
emre: Sikonda (apai szükségállapot miatt)
royal: Sikonda (ha jól emlékszem nemzetgazdasági okokból)
Fábi76: Sikonda (mert Tivadaron nincs ilyenkor már semmi)
Huli: Sikonda (mert rég jártam arra)
csövi: Mindegy (mert egyforma messze van mindkettő és ott se voltam)
BVarga: Sikonda (mert alkalmazkodom )
Jaszipapa: Sikonda (mert Ábrus azt mondta dönteni kell)
Ikim2025: Sikonda.(Ha mindenkinek jó,akkor nekem is.)
ábrus: Sikonda ( ábrusné is stabilan rábólintott hogy jön ha lesznek még csajok)
Adamfzr+né: Sikonda (adamné aszondja: ööö, közös vécé lesz? :P de jön. vidéki lány, bírja majd. )
bekessanyi:Sikonda