ABS-TCS-biztonsági öv-légzsák-hátizsák-mentőláda-két csomi óvszer-nyúlláb és macskafarok-kísérő tűzoltó és mentőhelikopter(esetleg pár rendőrmotor)a biztonság kedvéért.
A mostani nagyon hegyes (szinte függőleges) villaszögű szupersportos motorokra nem árt mert az erőkar amivel kormányzod nagyon rövid és az úthibákon könnyen elkezd csapkodni a kormány és az halmozottan hátrányos. (csőkormánnyal mivel szélesebb az erőkar sokkal könnyebb irányítani)
Az FZR villaszöge nem olyan meredek,ezért nem igazán kell erőltetni a különféle csillapítást rajta,azon kívül nehéz mint a dög a mostaniakhoz képest és igazán ezek a régi behemótok egyenesen szeretnek menni,máshogy csak ha nagyon muszáj.(egyébként tapasztalt már valaki chopperen kormánycsapkodást?
)
Nem szállok vitába ábrus úrral. De ez olyan mint a bőrgatya motoremelő szituáció. Ne történjen semmi de ha beszitálsz 200 nál és elesel akkor is ábrust kérdezd.
Én úgy vagyok ami a menetbiztonságot javítja az kell.
Nem nem nem vitázok hogy miért.
Ja, és ha legközelebb jön Ron Perlman akkor tessék szólni!
Nem utólag hogy itt járt
Küldök egy Elveszett gyerekek városa DVD-t azt kellene dedikáltatni vele.
Egyszer linkeltem ide egy elektromosat, ami valami gixxeren volt eredetileg. Az milyen királyság lenne, ha a sebességnek megfelelően állítaná a teló keménységét.
Bár én lehet sose használnám ki.
Szerintem max az YZF750R-es hátsót tudod beletenni. Olyanról már láttam képeket.
Ennél fiatalabbal szerintem már kár kísérletezni, de konkrét információm nincsen, viszont meglepne ha egy az egyben belemenne.
Biztos lesz olyan válasz, hogy mindent lehet, ha van egy kpl forgácsoló műhelyed.
Az FZR villaszöge nem olyan meredek,ezért nem igazán kell erőltetni a különféle csillapítást rajta,azon kívül nehéz mint a dög a mostaniakhoz képest és igazán ezek a régi behemótok egyenesen szeretnek menni,máshogy csak ha nagyon muszáj.(egyébként tapasztalt már valaki chopperen kormánycsapkodást?
)
Én úgy vagyok ami a menetbiztonságot javítja az kell.
Nem nem nem vitázok hogy miért.
mondjuk innét, de ebben az árba szerintem le is tudom gyártatni
Nem utólag hogy itt járt
Küldök egy Elveszett gyerekek városa DVD-t azt kellene dedikáltatni vele.
épp most megyek kifizetni az inbusz készletet
egy ilyent veszek
Bár én lehet sose használnám ki.
Ennél fiatalabbal szerintem már kár kísérletezni, de konkrét információm nincsen, viszont meglepne ha egy az egyben belemenne.
Biztos lesz olyan válasz, hogy mindent lehet, ha van egy kpl forgácsoló műhelyed.
http://www.kepesmotor.hu/teles...
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
- Minek kell nekünk egyáltalán dolgozatot írnunk?
- Mert ha pofára osztályoznék, nagyon rábasznál…
Én tervezek venni a frézire, 20 körül használtba van, van noname újban is.