Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

halljátokk... mik a es villaszimmering méretei? hívjon már fel, aki tudja léci
A fekete volt az FZ-n, szerintem az a megoldás a tuti.
Az sima fém színű szerintem már kisipari termék. Legfeljebb gyártatot kettőt az fekete formájában az ezüst menetével.
De mindegyik csutka menetes végű, egyikbe sem kell semmi.
Az ezüst az gumis elvileg. A másikat nem ismerem de olvastam a kormányoknál hirdetésbe hogy menetes véggel akkor gondolom ahhoz lehet a fekete.
Jóreggelt!
Itt is kicst elbaszott idő van.

No, nálam ilyenek a kormány súlyok:
Jóóóó reggelt Magyarország. Ismét itt és szomorkásan mert esik, de ennél csodálatosabb nem is lehetne.
Jó éjszakát skacok itt a vége fuss el véle végleg befejeztük a 2 stábbal is. . . . .
Hali!péntek délután is megyek akkor is jó.
Jaja nekem is olyan van fent a Zsolti látta is
Nekem is az fzr elhasznált 2 készlet imbuszkulcsot. Mert a 22 éve bontatlan csavarokat leszedni képtelenség. Veszek 1 ütvecsavarhúzó készletet.
Nekem olyan a kormányvég súlyom, hogy egy hosszú 6-os csavar van benne, a súly mögött vastag falú gumicső van ráhúzva, és ahogy húzom össze a csavart, úgy dagad meg a cső....
olyan kategória már van 1-2
Asszem most inkább veszek minőségit.
Igazából nincs kedvem elfűrészelni a csavart.
Lidl-ben elég oké imbuszkulcs készlet van,990ft!

Megjött a szerszámkészletem! Nagyon zsíííír
Basszameg, tönkre tettem az összes szar inbusz kulcsomat. Erről a qrva FZ-ről lehet úgy kell levágni a kormány csutkákat. Holnap mehetek venni egy normális készletet, meg egy fém fűrészlapot.
Ja, nekiálltam bepakolni az FZR elejét. De még csak a bontásnál tartok. Úgy gondoltam ilyen benzinárak mellett olcsóbb ha szerelem a gépet.

Skacok, normális (értsd nem kókányolt) kormánysúlynak milyen a menet mérete? Az FZR csutkák mintha be lennének hegesztve, és egy 12-es körüli menettel megáldott súly megy bele. De az FZ-n meg olyan 18-as körüli.
. . mert ducatija volt azt hitte megteheti.
Úgy is jó, de nekem 1 éccaka elég, mit csinálnánk ott 3 napig? Akkor Szo-Vas is jó.
Uraim örömmel jelenthetem végeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! . nincs holnap forgatás tök boldog vagyok meg szomorú is 1ben mert megint elmennek a haverok akikkel már 4 filmet forgattam. . . . . .
Én mennék, de nincs Ha netán változás lenne szólok. De vasárnapig maradni kéne, mert szombat este van nagy buláj.
Nekem, de ráér, igazgató úr. Ja tiszteletem mindenkinek. Esik.
Irány Horány? Nem látlak itt sehol...
Jövő héten úgy készülj, meg kell csinálni mindkét melót!
Én sajna csak max. péntek-Szo-ra tudok elmenni, több nap ott nekem már sok. Még társat is keresek, egyedül uncsi lenne, kb 250 km.
Már csak 1 óra és irány horány!
Alig tudták felcipelni négyen a motort,pedig ez könnyű versenygép!
Csinos a hölgy!