Köcsögök vagytok nincs semmi baja itt van. Ja és itt van valami amit most megmutatok nektek. Most adta személyesen a kezembe a dvd-t amit ő írt alá. A farkasember. ott van még a hellboy Ron Perlman.
És a Jean Reno. A Nicolas Cage az alig látszik nem rakom fel.
DONA a neve,nekem bejött,a többi viszont nem. Az izületi gyulladásra pedig Xefo nevű cucc jó,és ez még fájdalomcsillapító is. Hiába,én már eléggé elhasználtam magam. Évente kb 2x van ez
Az exuppal nem is akarok foglalkozni, kiveszem, lezárom a nyílást.
Valami szebb megoldást keresek a mostaninál, és karbon mintás R1 végdob-ot szaré-hugyé lehet venni, például ezt, de volt olcsóbban is A mostani rendszeremmel tuti nem menne át műszakin, csak ezért gondolkodok rajta.
De nagyon hegesztgetni nem akarok.
Ha a hengerek közti távolság ugyanaz,akkor felkalapálhatod rá,ha a hátsó illesztésnél nem ugyanaz a szög,kicsit meghajtod.Kérdés,az exupot is ugyanúgy tudja-e működtetni az FZ vezérlője?
Na tovább nyomoztam, úgy néz ki hogy a hátsó felnim ki lett cserélve a gyári 3.5x18 colosról 5.5x 17-re ami több mint valószínű egy CBR 1100XX-é, szóval lánckerék is olyan kell rá, ezek után ki kell találnom hogy milyen fékbetét való bele hátra, mivel a hátsó nyereg is Nissin ami valószínűleg szintén Ciberéről van, ezek után mindent csak bontás után tudok rá venni. Kezdem imádni hogy épített a motor...
Van egy kis Gondom, rendeltem egy láncszettet a géphez, de megszívtam mert a szett nem jó hozzá, mivel a motoron nem csak az idomok nem gyáriak hanem a lánckerekek és a lánc sem.
Úgyhogy S.O.S Eladó egy komplett szett FZR 600-hoz 89-93-ig
DID 530 106szemes O-gyűrűs lánc,
Esjot (Német) 15-46 lánckerekek
Mivel visszavinni nem tudom, mert kicsúsztam a cseregaranciából, csak 20-25%-al olcsóbban vennék vissza, így ha kell valakinek szivesen átadom olcsóbban, igy is úgy is bukó már... Ára: 25000 Ft ( van ahol csak a lánc ennyi)
Tel.: harminc- 336-nyolcvan-97
És a Jean Reno. A Nicolas Cage az alig látszik nem rakom fel.
Akartam is mondani hogy a blokkot is figyeld, de megláttad..
Valami szebb megoldást keresek a mostaninál, és karbon mintás R1 végdob-ot szaré-hugyé lehet venni, például ezt, de volt olcsóbban is A mostani rendszeremmel tuti nem menne át műszakin, csak ezért gondolkodok rajta.
De nagyon hegesztgetni nem akarok.
http://youtu.be/5V2FgwN_re4
Van egy kis Gondom, rendeltem egy láncszettet a géphez, de megszívtam mert a szett nem jó hozzá, mivel a motoron nem csak az idomok nem gyáriak hanem a lánckerekek és a lánc sem.
Úgyhogy S.O.S Eladó egy komplett szett FZR 600-hoz 89-93-ig
DID 530 106szemes O-gyűrűs lánc,
Esjot (Német) 15-46 lánckerekek
Mivel visszavinni nem tudom, mert kicsúsztam a cseregaranciából, csak 20-25%-al olcsóbban vennék vissza, így ha kell valakinek szivesen átadom olcsóbban, igy is úgy is bukó már... Ára: 25000 Ft ( van ahol csak a lánc ennyi)
Tel.: harminc- 336-nyolcvan-97