Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bánomics Marcsival,lemaradt,de a Dukai Regina is elmenne veled!
Adam,itt a jó lehetőség Nánási motoros fotózást csinált Freire szilvivel,nosza gyorsan jelentkezz te is,hátha lefotóz a Yamival,és kerít melléd egy bombázót,milyen jól mutatnál a motoron Bánomics
Köszi mlas,nekem az olasz melóban tetszett nagyon,ha eljön ide forgatni,Huli biztos emlegetni fogja!
Ez annyira király...mint a mostaniak. Pont ugyanolyanok...még harapósabbak.
meló és mani átcsoportosítás.
Ha a kuplungot és a hátsó féket kihagyom akkor csak 16000 magas kormányra. ha benne van akkor 32000 cakk pakk.
Szia
Holnap reggel 10-től indul a tura , ha gondolod talizunk.
Kiszámoltam a motorra kell 3,15m fém fékcső 7db egyenes 1db90fokos csati és 4sima és 1 dupla csavar. .
. . .
Azok a régi szép idők
http://youtu.be/rggXwjeN7hA
Zsolti a villahidat amit hoztál azt leméregettem a furatot mert gyanús volt és el van csúszva 1-1,5 mm itt ott neked vagy az ábrusnak küldjem el mert inkább kifuratom az enyém?
komoly kis vidi, már láttam párszor...hatalmas a srác, hogy elugrik a kocsi elől...mázli is volt bőven!
Tudod az a vicc hogy szinte semmi nem változik a fizut kivéve. Meg a megszólítás más IGAZGATÓ ÚR . . .
és ezt csak így mondod?grt! és most miben lettél több?fizuban gondolom nem..legalábbis nem számottevően, erre igencsak kevéssé figyelnek oda a főnökök
Ja és ma kineveztek Műszaki igazgatónak . . .
Huli fáradt az ilyen poénokra most. Most kellett intézkednem a tv-sek megszállták a környéket és zavarni kellett őket a picsába. Hál istennek a stúdió körüli földek is a mi tulajdonunkba van és könnyű volt a dolgom. Nem kellett erőszakhoz folyamodnom.
8.-án este indulunk....én még 8.-án 5-ig dolgozom...
Annyira tudtam, hogy valaki előadja ezt a poént, de azt hittem Huli lesz az
Sirokra senki?
Nekem feláll reggelente, pedig öregebb vagyok. Ne stresszeld megad
Reggelt huszárok. Már 9-kor a hajamat tépem, iszonyat nehezen állt fel a rendszer. Szét kellett szednem, össze vissza dugogatni a vinyó kábelét, hol felismeri hol nem....tuti szét van már törve ez a kurva ide kábel, csak mindenki szarik rá....én meg szopok itt meg küldöm el az embereket, hogy nem jó a rendszer bocs... Horvát ha kijön ebből a hónapól már jó vagyok.
Gyula, Charkize Theronra 29 filmet hoz a port.hu...itt a lista azért ez nem kevés.
Én is sunáznám a csajt, inkább, mint a mostani műmellű barbikat.
Sanya, tudok Pécsett egy elismert csontkovácsot (pesti magas körökből is lejárnak hozzá) sztem hívd fel. 10 ezer egy kezelés nála, általában 2 kell 1 hét különbséggel, és évekre elmúlik az ilyesmi nyavalya