Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó éjt. nekem még van 2 ó forgatás. reggel megyek haza veszek 1-2 dolgot gyertyakulcs rézkefe brigéciol ecset hézagmérő és még ami majd eszembe jut.
Már öreg vagyok,nem bírom a virrasztást! Jó éjt mindenkinek! Asszem megrogyok,mint a bakter marhája.
Most nem esik,de délután volt,de nem vészes. Most viszont nagyon felhős idő van,és nagy a csend. Ilyenkor szokott lenni egy kis pity-puty!
Azért nagy mázlink van a hidegfront csak lehűlést hozott esőt nem. Mármint errefelé. Sanyi felétek tekereg 1 nagy esőfelhő.
http://www.met.hu/kepek/brod/i...
Ja! Sör is legyen mire megyek!
Ez tök jó érzés mindenki engem akar meglátogatni. .
Igen láttam a hatalmas darázscsípést a karodon.
Eddig úgy van, hogy megyünk szeptemberben Budapestre,három napra,hosszú hétvégére vendégsébe. Ha biztos lesz az időpont,akkor majd egyeztetünk,és megkereslek. Sandra ott legyen addigra,mert nem állok jót magamért vazze! Tudod milyen vagyok ha kibújik belőlem az állat!
Nem baj,én sem leszek fiatalabb! És különben is, érettebben még a banán is jobb! (Mondom érettebben,nem rohadtabban!)
itt még 23 éves volt ma már közel 4x
Nem a csajok forgatnak itt hanem a forma 1 en lesznek ribancok jövőhéten
Húúú! De jó! Nagyon tetszik.
Biztos,de várjuk meg milyen lesz az első. Ha oké minden akkor intézem a többit. Mondjuk nem festi le,de sztem akkor is megéri,ha jó lesz.
Szójá ha Sandra Bullock forgat nálatok,megyek leváltalak,még a wc-t is kipucolom vazze! Az egy ISTENNŐ!
És többet is csinál? mert érdekelhet a dolog?
Találtam egy lakatost,aki csőből csinál motorálványt 4500ft-ért! Ma lemérte a mocit és fénykép,és méret alapján jövő héten kész!
Lesz egy klassz szerszámkészlet is.
. sok mocskos ribanc
pinák is lesznek akkor. rohadj meg
Majd jövőhéten úgyis sportmotoros hétvége van és felnézek arra majd. Ajjajj jövőhét forma-1 lesz itt sok rendőr de leszarom.
Bakker nem elég hogy éjfélig forgatunk de mellettünk van 1 teniszpálya és valami esküvős brigád kibérelte és itt fognak hajnalig dajdajozni. . .
nem. csak uncsi. senki nem gurul velem.
Hol vagytok naplopók fellőték a pizsit?