Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na elég kimerítő választ kaptál?
Második leg fontosabb dolog (számomra), a gumi fékcsövek lecserélése fém fékcsőre. Biztos tapasztaltátok már, hogy a nagy melegben a fékkart rá lehet húzni a markolatra. Ez a fém fékcsőnél nem fordulhat elő, mert nem tágul a gumival ellentétben, így jobb fékhatást biztosít. A fém fékcsövet lehet méterben is, és motorspecifikusan, méretre elkészítve is kapni. Amennyiben méterre vásárolsz fékcsövet, rá kell szorítani egy speciális szerszámmal a két végződést. A kész fékcső esetében csak föl kell szerelni a motorra, és már mehetsz is. Minden kész fékcsövet rozsdamentes acélból, belül teflon csővel készítenek, és 250 Atmoszférával tesztelve, vizsgalappal áruljuk.
Mert nem tágul a nyomás hatására, mint a gumifékcsöveknél. keményebb határozottabb adagolhatóbb
Miért olyan jó az a fém fékcső, már annyiszor hallottam ezt.
És már tudom a jutalmam összegét 200e ft abból jogsi +féktárcsa fékbetétek és fém fékcsövek lesznek.
okmányiroda
Éljeen! Akkor mi van hátra?
Na megjött eredetiség vizsga is megvan
Én csinálok fél 3 kor elvitték a motorom és még nem jött vissza. . . . . . . . .
Kéne csinálni valami jót...
A faszt érdekelnek a motorok mikor a jó társaság a fontos.
Akkor nem értem célt. Mentem kapálni.
Ami megütötte a fülem az a sátor szó volt :D
2.20tól
Füleljétek a 20.ai harangozót és döntsetek. Akinek van kedve lemehetünk http://youtu.be/-nJFV5Iz5Z4
aha nekem kell 1 . Elvitték a motorom aggódók az épsége miatt.
Ultri! Rendeljek 2 sztetoszkópot?
Sanya turci franci
Helló!
Oda voltam túrázni,Erdélyben a fogarasi hegységben.
ne basztasd a fényképek miatt, az az én jogom
de most már én sem teszem, mert nekem is ilyen képeket csinál a teló..
Szeva!

Hát veled meg mi a ferde fasz van?
Merre jártál hogy se kép se hang?
Küldtem mailt, csak mert volt egy fórum találkozó amiről sajnos lemaradtál.