Lassan már tényleg. Alakulgat ez a dolog, csak lassan...már megvan a hátsó guma, a héten jön az első, meg visszakapom az alkatrészeimet, akkor ha tudok szerezni valakit, hétvégén le is tud menni Bagoly-hoz. Aki 1 hét szenvedés után ki tud belőle hozni egy pöpec kis motort. Akkor átviszem-átvitetem a gumishoz, hogy feltegye a gumikat rá, majd ha ezzel is megvagyok, akkor irány a műszaki és akkor azután már csak a jogsi miatt kell paráznom
Nekem egy darabot mondott a sztetoszkópra is, csak 1700 Ft a műszer, a posta meg 1600Ft.....így hát nem adtam fel a rendelést. Elmennék érte, de címet sem talátam. Azaz Prágai a cég...
Te figyu már, Poti minden nap motorozik az x-vel szal őt ne hasonlítsd hozzám. Majd mindennek eljön az ideje ami késik nem múlik hova kapkodjak úgyis annyit dolgozok nem is lenne időm rá. Szal kár szívózni papa. Mondta a 11-es a piszkos 12-ből.
en meg minden nap motorozom.amiota nincs auto,mindig ezzel jarok be dolgozni.hal' istennek az idojaras is engedi. arrol nem is beszelve,h az autoval 10 perces utat leroviditettem 3-5 percre . mindig idoben beerek,elvezkedem is kicsit,tiszta haszon.
bar neha mar unok motorozni.poti,ultras ti nem?
Gondoltam,benézek ide hozzátok.
http://youtu.be/Ax6HJzbu4MA
bar neha mar unok motorozni.poti,ultras ti nem?