Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pöpec a kép, karácsonyra fényképezőt kérj!
Sziasztok!
Gondoltam,benézek ide hozzátok.
Meleg hullámok...így segítek Én ennek a ratyinak legközelebb bármibe is. Szólok Hai-nak és 2-en szétkapjuk az óriást!
Ami késik az nem siet ! Így van !
Jó haverod van neked Poti. Ezért adtad kölcsön a cuccokat és itt bombáz a negatív hullámokkal téged.
Egy kicsit megálltam pihenni...
Negatív hullámok
Akkor már csak megbasznak majd 100ezerre, meg eltiltanak egy évre. kira! :)
Lassan már tényleg. Alakulgat ez a dolog, csak lassan...már megvan a hátsó guma, a héten jön az első, meg visszakapom az alkatrészeimet, akkor ha tudok szerezni valakit, hétvégén le is tud menni Bagoly-hoz. Aki 1 hét szenvedés után ki tud belőle hozni egy pöpec kis motort. Akkor átviszem-átvitetem a gumishoz, hogy feltegye a gumikat rá, majd ha ezzel is megvagyok, akkor irány a műszaki és akkor azután már csak a jogsi miatt kell paráznom
ez csak úgy lenne jó 3db ot rendelünk és nem 1600 ft a posta hanem kb 2000 lenne fejenként a műszer
Amikor töltöttem ki a rendelőlapot ott volt rendelés 3,6,9 db olyan nem volt hogy 1db.
Nekem egy darabot mondott a sztetoszkópra is, csak 1700 Ft a műszer, a posta meg 1600Ft.....így hát nem adtam fel a rendelést. Elmennék érte, de címet sem talátam. Azaz Prágai a cég...
JA itt is biztos 3db a minimális rendelés.
Nem vagyok sértődős. Menj motorozzál inkább.
es meg azt mondod,nem vagy sertodos.
akkor ezt elkurtam,elfelejtetem,h neki van egy masik motorja is
Te figyu már, Poti minden nap motorozik az x-vel szal őt ne hasonlítsd hozzám. Majd mindennek eljön az ideje ami késik nem múlik hova kapkodjak úgyis annyit dolgozok nem is lenne időm rá. Szal kár szívózni papa. Mondta a 11-es a piszkos 12-ből.
en meg minden nap motorozom.amiota nincs auto,mindig ezzel jarok be dolgozni.hal' istennek az idojaras is engedi. arrol nem is beszelve,h az autoval 10 perces utat leroviditettem 3-5 percre . mindig idoben beerek,elvezkedem is kicsit,tiszta haszon.
bar neha mar unok motorozni.poti,ultras ti nem?
sztem szivato
Ma 3 kor eredetvizsga és holnap a nevemen a vas.
Csak a rozsda fogja,majd ha naponta ezerszer meghúzod könnyen fog járni!
Jó reggelt.