Fogod a rendszámodat, és az idomjaidat, és feldobod egy komplett hatszázasra. esetleg utánadobot a km. órát is, oszt jóság van. Nem egyszerűbb, mint a te vázadba belemókolni egy hatszázas cuccait? Éééésss még a 250 is megmarad egészbe. Egyébként szerintem még olcsóbb is egyben egy 600-as papirok nélkül mint darabokba...
Holnap akinek van kedve, lejöhet hozzánk. Asszony megy a barátnőjével lagziba, én itthon a két lánnyal. Vasárnap meg motorozunk. Szombat este meg sörözünk. Valaki?
Milyen infót bazdmeg beköpi hogy baromság ez kurva nagy infó de egyik se tudja megmagyarázni miért? Aztán elkezdenek hirtelen csepegni az infók hát nekem is az van fent ha baromság akkor a faszért van rajta. Mind1 köszi az eddigi segítségeket. Na további jó motorozás.
Sanyi mailbe küld el a címed hogy feladjam szerdán a pénzt. Köszi. Bocs mlas.
Ultras Te mi a tökömért vergődsz itt? Mindenkinek van véleménye, és ezt elmondhatj ha akarja. Ha neked más a véleméyned, Te is elmondhatod, de ettől még nem kell köpködni....
Óvatosan megjegyzem olyanoktól kapál infókat akik SZINTÉN legalább 3 vasat összeraktak kosárból, és FZR is volt köztük. Ilyen pl. Ábrus. Én nem értek hozzá, és emiatt nem is nyílvánítok véleményt. A hozzászóláísokat most olvasom vissza 1,5 napra visszamenőleg, és úgy látszik egyedül neked van ezzel gondod... Mért kell felkapni a vizet? Mivan, mostanában nem sikerült megverni egy fradistát sem?
http://www.decalshop.hu/termek...
http://auto-motor.vatera.hu/al...
Ki akar itt verekedni ?
Szóljatok időben,az velem van
Sanyi mailbe küld el a címed hogy feladjam szerdán a pénzt. Köszi. Bocs mlas.
Óvatosan megjegyzem olyanoktól kapál infókat akik SZINTÉN legalább 3 vasat összeraktak kosárból, és FZR is volt köztük. Ilyen pl. Ábrus. Én nem értek hozzá, és emiatt nem is nyílvánítok véleményt. A hozzászóláísokat most olvasom vissza 1,5 napra visszamenőleg, és úgy látszik egyedül neked van ezzel gondod... Mért kell felkapni a vizet? Mivan, mostanában nem sikerült megverni egy fradistát sem?