Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt van a bukóknál is a 2 évente ajánlott= (nem kötelezőt jelent) cserélni a motorgumiknál a gyártástól számított 2 év után nem lehet forgalomba hozni vajon miért hát az öregedés miatt. 30 feletti nőkkel dugni öregedés miatt nem ajánlott= (nem kötelezőt jelent).
Ja mondtam már hogy le fogom cserélni a kuplung gumicsövet fémre. 20 szakiból 16 azt mondta mert nem tágul és jobban lehet neki adagolni.
akkor eztet kee mondani, hogy ugyanannyié akkor fémet dobok rá azt annyi.
Én nem bízok 1 22 éves gumiba. Mikor megcsináltam a féket a kart a közepéig nem lehetett behúzni faszán fogott. Tegnap is aki elvitte a motorom mondta hogy eléggé nyúlósan fog a és keményebb fékezések után majdnem koppig be lehet húzni. Ha lehet választani és majdnem ugyan annyi az ára akkor már inkább a fémet rakom fel.
Hát ha minden szagember azt mondja, hogy jobb, akkor biztos, nem rosszabb...
Egyébként Lilának igaza van, hogy kicseréli. Nem fiatal már a motor, a gumi meg elöregszik, akármilyen ápolt is, és ha már veszi, sztem olcsóbb egy univerzális fémgarnitúra, mint egy jahama gyártól rendelt új gumi.
Persze van utángyártott gumis is, az a legolcsóbb, de itt nem nagy pézekről beszélünk.
Nekem az előső gazdi fémre cserélte az összes csövet (2x első, háccsó, kuplung) és én is tapasztaltam, hogy a gumis rugózik.
Nyugi, nekem nagyon tecc a motorkád, amit belinkeltél - nem a LE, hanem a forma miatt (bár sztem is baromság 200 LE, nekem 198 is elég lenne )
Sajna ma pont olyan messze vagyok egy ilyen motortól, mint 20 éve egy új FZR 1000-től =- 2030-ban, nyugdíjazásomra veszek 1et
valszeg olyan mondta aki vagy kereskedik is vele, vagy már ráköltött pénzt. szerinted mit mondanának? hidd el nekem, de tök nyugodtan, hogy egy tökéletes gyári állapotú fékrendszer teljesen hibátlan tud lenni. nem kell oda varázslat. Vagy mondjuk ki, hogy gizdábban néz ki a fémszövetes fékcső, meg jó h lehet mondani a haveroknak. mert mondhatnánk oylanokat is, ha van della hogy: hú, hát neked még gumi fékcsöved van? jaj, én lerúgtam a szar féknyerget, és felpattintottam radiális alsó felső cuccot, hogy azé fogjon, de lentre is monoblokk, hogy ne legyen má prolis, nameg, a színes láncomhoz passzoló árnyalatú fém fékcsövet is dobtam rá, nehogy elmelegedjen a célegyenes végén, mert mióta keréken 200+-os a vas, má figyelni ke az ilyesmire -érted?
Ha azt mondom hogy nem izgat a dolog finoman fogalmaztam
Meg ha Isten és a Párt is úgy akarja akkor holnap elmegyek Győr környékére egy homlokrakodót megvenni a traktoromhoz.
Miért is? részletezd kérlek. Nem értem ha 10 ből 8 szaki azt mondja ajánlott akkor jön 1 és azt mondja baromság akkor magyarázd meg miért? Mert nem értem a negatív hullámokat amiket mostanában ontotok magatokból. Frontérzékenyek vagytok vagy mi a fasz. Min1 én lecserélem és szarok rá mit mondtok.
Mert neked nem tetszik attól még lehet fasza megnézném a vigyort az arcodon mikor leszállnál róla. Ja te csak yamondát tudsz varázsolni.
Emre holnap meccs van nálatok nem megyek mert dolgozok. .
. Részvétem.
Már akinek,tegnap hozott postás egy 24000-es gázszámlát,süket franciák elszámoltak valamit az év első felében,de erre hogy nem jöttek rá áprilisban,pedig akkor volt leolvasás,akkor már tudniuk kellett.Úgyhogy motorjavítás csúszik augusztusra,addig meg nyugi van. Ja,és még a hengerfej tömítés is késik!
Ja jobb reggelt.
ha tudnád milyen fasza konyha van itt.
Tényleg , a szomszéd bácsi tegnap megkérdezte h ugyan áruljam má el h mennyibe kerül 1 ilyen öregasszonyijjesztő?
És a végéhez hozzátette: 5 milliből kijön?
---ki mondom papa, ,vágjon le 1 nullát és vegyen el belőle 1 jó havi fizetést,vagy nyugdíjjat
Nem,csak én külön váltam a csapatból,és egyedül gurultam tovább a párommal. A motor jól birta,én szervizelem,és nem volt gond vele.
Na mindezekben 1 et értünk
A gyári álltalában nem azért gyári ,mert 1 szar kókányolt vacak,hanem hozzáértő szakemberek tervezték.
Bárki bármit is mond, a gyárit semmi sem éri utól, lehet jobbat csinálni,de csak ideig-óráig vagy hasonlót,de feleslegesen
Habár én még kisfiú vagyok ehhez,
Baromság.
Ez majdnem olyan mint amikor azt mondod 1 kibaszott nagy csúszás után hogy:
---Senkinek semmi köze hozzá hogy én hogyan szoktam leszállni a motoromról!
Baromság.
Baromság.