Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na,na! Nem csak az ÁDÁM nagy bika ám! Simán letépem az egész kormányt is ha kell!
Sanyi,ma lesz az időfutam?
Már vágom! Az már rég megállt!
Az melyik is? Biztos jól szórakozol!
Elég gyári szerű megoldásnak néz ki,szted nem nehéz nagyon behúzni a kuplungot?
Nekem bowden van az 500-on,1000-re már muszáj volt olajkuplungot tenni,bowdennel akkora erőt kéne kifejteni,amihez még Adamnak is edzeni kéne!
Most olvasom a hozzászólásaidat a magyar fzr tulajdonosok fórumán.
Ez olyan mint a miénk? Mármint a motorra értettem!
Ja, semmi csak kis tűrőképesség vizsgálat volt.
Tesztelem a fórumot én is
Átlagtudással raktam össze 3 motort kosárból. És ma is mennek gond nélkül. Mind 1 nem koptatom itt a billentyűmet tovább. További jó napot.
De legalább lelkes
Inkább majd gyere kakucsra, versenyezzünk! :)
Hát jó nagy barmok vagytok. Ilyenen besértődni.
látszik, h még kezdő
\átlagtudású (nem sértően értem) mocis vagy, aki annyit már pont hallott, hogy tudni vél dolgokat, de azért van még mit tanulni. :) évek szívásával még sokat fogsz te is változni motoros dolgokban.
Megértődés nélkül mondom ennyi lófaszjóskát még a fradi táborba se láttam mint itt van. Sok tapasztalt motoros az ja, de nem tudják elfogadni ha valami jó akkor lehet használni is. Mindenki mondja a faszságát (velem 1ütt)minek lecserélni a 22 éves csövet jó az még, nektek nekem nem. Megyek is majd 1x leszek de az nem a napokba lesz.
Sanyi majd üzenj lészi mikor küldjem és hová a pénzt.
Mond már Na mivan nem mondod.
Könnyebb meghátrálni mint elmagyarázni megoldani mi akkor menj kapálj vagy szedjél lepkét.
Mert mi ebben a hülyeség hogy volt szakadt főmunkahenger karmantyú bakker mi na mond már mert felbaszom az agyam
Valakit oda kellene küldeni aki helyreteszi az agyadat, mert megint dől belőled a hülyeség.
Vagy csak ennyire unatkozol?
Kicsit irigylem Ábrust, én nem tudom annyival elintézni hogy "baromság" Muszály lesz eltitani magam a fórumtól, mert csak felbaszom az agyvizem rajta......
De azt bárhol cserélheted bemész az első motoros boltba és veszel 1 bowdent. és kb 4 bowdenszakadás ára 1 karmanytyu készlet+olaj.
Nekem volt szakadt főmunkahenger karmantyú 8000ft+2 hét várakozás.
Kell a fenének. Szakadt kuplungbowdenem már volt, szakadt olajom meg még nem
Na azt akartam írni hogy itt van mlas amit akarsz megoldható.
Jobban is örülnék 1 bowdenes kuplungnak mint 1 olajosnak drágább sokkal a szervizelése. Ere az álmod valóra vállhat itt van hogyan. .
Az új mocikban ez már gyári tuning ugyanis legtöbben áttértek a bowdenre így meg lehetett takarítani 13,2 grammot, és olcsóbb gyártani is.