látszik, h még kezdő
\átlagtudású (nem sértően értem) mocis vagy, aki annyit már pont hallott, hogy tudni vél dolgokat, de azért van még mit tanulni. :) évek szívásával még sokat fogsz te is változni motoros dolgokban.
Megértődés nélkül mondom ennyi lófaszjóskát még a fradi táborba se láttam mint itt van. Sok tapasztalt motoros az ja, de nem tudják elfogadni ha valami jó akkor lehet használni is. Mindenki mondja a faszságát (velem 1ütt)minek lecserélni a 22 éves csövet jó az még, nektek nekem nem. Megyek is majd 1x leszek de az nem a napokba lesz.
Sanyi majd üzenj lészi mikor küldjem és hová a pénzt.
Valakit oda kellene küldeni aki helyreteszi az agyadat, mert megint dől belőled a hülyeség.
Vagy csak ennyire unatkozol?
Kicsit irigylem Ábrust, én nem tudom annyival elintézni hogy "baromság" Muszály lesz eltitani magam a fórumtól, mert csak felbaszom az agyvizem rajta......
Tesztelem a fórumot én is
\átlagtudású (nem sértően értem) mocis vagy, aki annyit már pont hallott, hogy tudni vél dolgokat, de azért van még mit tanulni. :) évek szívásával még sokat fogsz te is változni motoros dolgokban.
Sanyi majd üzenj lészi mikor küldjem és hová a pénzt.
Könnyebb meghátrálni mint elmagyarázni megoldani mi akkor menj kapálj vagy szedjél lepkét.
Vagy csak ennyire unatkozol?
Kicsit irigylem Ábrust, én nem tudom annyival elintézni hogy "baromság" Muszály lesz eltitani magam a fórumtól, mert csak felbaszom az agyvizem rajta......